İktidarla muhalefeti buluşturan toplantı

Kayseri Lider İş Kadınları Derneği''nin düzenlediği etkinlik iktidar ve muhalefet milletvekillerini bir araya getirdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak düzenlediğimiz haber bülteninde…

TAKİP ET >>

Kayseri Lider İş Kadınları Derneği'nin düzenlediği etkinlik iktidar ve muhalefet milletvekillerini bir araya getirdi. Kayseri Lider İş Kadınları Derneği'nin bir otelde düzenlediği etkinliğe AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve SP Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan katıldı.

Etkinliği sosyal medya hesaplarından paylaşan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, “Bugün Kayseri Lider İş Kadınları'nın düzenlediği kahvaltıda iş hayatında aktif görev yapan kadınlar ile biraraya geldik. Kadınların ticarette, siyasette, eğitimde kısaca yaşamın her alanında aktif olmaları sadece kadınlar için değil, tüm toplumumuzun için çok önemli. Böyle güzel bir organizasyona imza atan başta yönetim kurulu başkanı Sn. Nurhayat Canpolat Vural olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum.” dedi.


SP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan da etkinliği “Kayseri Lider İş Kadınları Derneği'nin Lansman'ı katıldık. Kadının iş hayatına ve sektöre kattığı değer gün geçtikçe artıyor. Bunun en önemli gündem üyelerindendir. Davetlerinden dolayı Kayseri Lider İş Kadınları Derneği Onursal Başkanı Sn. Zuhal Gözüküçük'e, Dernek Başkanı Sn. Nurhayat Canbolat'a ve yönetim kurulu üyelerine bu anlamlı organizasyon için teşekkür ediyorum.” ifadeleriyle paylaştı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme