İhale gelecek ay! 10 yıllığına kiraya verecekler

10 yıllığına petrol istasyonu pompaları ve bahçesi niteliğindeki taşınmaz ihale ile kiraya verilecek. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Akkışla Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait olan Yukarı Mahallede 197 ada 1 parsel numaralı, kargir petrol istasyonu pompaları ve bahçesi niteliğindeki taşınmazın kiraya verilmesi için açık teklif usulü ile ihale düzenleyecek.

12 Aralık 2023 tarihinden saat 14:00'da Akkışla Belediyesi Encümen Salonunda düzenlenecek olan ihaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur. Teklif geçerlilik süresi en az 30 takvim günü olmalıdır. Teklif verilecek ihaleye ait ihale dokümanı Akkışla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde görülebilir ve 500,00 TL karşılığında satın alınabilir.

Teklif geçerlilik süresi en az 30 takvim günü olmalıdır. Kiracı sözleşme imzalandıktan sonra şartnamede belirtildiği üzere kira ödemelerine başlayacaktır. Muhammen tahmin edilen bedel; 840.000,00 TL olarak açıklanan ihale için 10 yıl sözleşme imzalanması ile birlikte kiralama dönemi başlayacaktır.
Akkışla Belediyesi'nin ilan.gov.tr adresindeki ilanı için TIKLAYINIZ

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme