Hulusi Akar: 'Oy verirken dikkat edin. Bana ne diyemez kimse'

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri'de 2 gün boyunca yaptığı siyasi açıklamalarda isim vermeden Millet İttifakı'na yüklendi.

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET >>

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar, 2 gün boyunca yaptığı siyasi açıklamalarda aynı konuya değindi.

Seçmenlere, “Oy verirken dikkat edin” diyen Hulusi Akar, “Bana ne diyemez kimse” ifadelerini kullandı.

İLK GÜN BÜYÜKŞEHİR'DE KONUŞTU : MİLLETİMİZİN MÜTEYAKKIZ OLACAĞINA İNANIYORUM

Akar ilk gün Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne yaptığı ziyarette ilk siyasi konuşmasını yaptı.

Akar, şunları söyledi:

“Terörle arasına mesafe koyamayanlara karşıyız.

Onların bizimle alakası yok.

Dolayısıyla asil milletimizin halkımızın bu konuda mutlaka müteyakkız olacağına, uyanık olacağına, bunu değerlendireceğine inanıyorum.

Bizim yıllarca mücadele ettiğimiz PKK ile işbirliği yapan siyasi kurum ve kuruluşlarla, onlarla ittifak yapanlarla… Milletimizin feraseti bunu çözecektir, bunu görecektir.”

İKİNCİ GÜN, “OY VERİRKEN DİKKAT” DEDİ

Bakan Akar, seçim çalışmaları çerçevesinde yaptığı konuşmasında ise seçmenlere seslendi, “Oy verirken dikkat edin. Bana ne diyemez kimse” ifadelerini kullandı.

Akar, şunları kaydetti:

“Bizim tek amacımız 40 yıldan beri asil milletimizin başına bela olan, musallat olan bu terör belaasına son vermek. Derdimiz bu. Dolayısıyla oy verirken diyoruz, oy verirken terörle arasına mesafe koymayanlara dikkat edin. Eğer terörle arasına mesafe koymayanlar varsa bu problem. Problem burda. Dağdakiler, Kandil'dekiler, teröristler, PKK, YPG kiminle konuşuyor? Burada bir siyasilerle konuşuyor. O siyasiler kiminle ittifak yapıyor?

Bunu görmek lazım, bu bana ne diyemez kimse.”

Bakmadan Geçme