HÜDA PAR'dan Kayseri Olay'a ziyaret

HÜDA PAR Kayseri İl Başkanlığı Kayseri Olay Gazetesini ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

TAKİP ET >>

HÜDA PAR Kayseri İl Başkanlığı Kayseri Olay Gazetesini ziyaret etti. Partinin Kayseri İl Başkanı Mehmet Çalhan beraberinde, Talas İlçe Başkanı Hüseyin Yazgan ve Gençlik Kolları Üyesi Mustafa Yalçınkaya ile kurumumuza nezaket ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR heyetini Gazeteci Nejdet Kala karşıladı.

Başkan Çalhan seçim öncesi ve seçim sonrası çalışmalarını devam ettirdiklerini. İlçe ziyaretlerinde bulunup Kayseri halkının ve esnafın sıkıntılarını, taleplerini gerekli makamlara; Valilik, Kaymakamlık ile Belediyelere ilettiklerini ve çözüme ulaştırma çabası içinde olduklarını, partilerin görevlerinin sadece seçim öncesi propaganda yapmak olmadığını vurguladı. Seçim sonrası süreçte de halk ile bir araya gelerek vatandaşın sorunlarını dinlediklerini dile getiren Çalhan deprem sürecinde de hem Kayseri'de hem de deprem bölgeleri olan Göksün ve Afşin başta olmak üzere 35 ayrı köye tek tek gidip oradaki depremzedelerin ihtiyaçlarını ve eksiklerini giderdiklerini söyledi. Kayseri'de yaşayan 50 depremzede aile ile de bizzat ilgilenip parti olarak ihtiyaçlarını giderme yönünde çalışma yaptıklarını aktardılar.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme