HASTANE ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ

TAKİP ET >>

SAĞLIK ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) üyelerinin, bir gazeteye demeç verdiği iddiasıyla görev yeri değiştirildiği belirtilen Sendikanın iş yeri Temsilcisi Çağdaş Ozan Timur'a yönelik destek eylemleri sürüyor. Önceki gün Başhekimlik önünde basın açıklaması yapan sendika üyeleri, dünde Başhekimlik önünde oturma eylemi yaptı.

Üzerlerine “Köle değil personeliz” , “Baskılar bizi yıldıramaz” , “Adil yönetim istiyoruz” yazılı tişörtler giyerek oturma eylemi yapan SES üyeleri, aynı zamanda “Hastane yönetiminin adil davranmadığına” yönelik hazırladıkları pankartı da yere serdi.

Sendika üyelerine yapılan haksızlık giderilinceye kadar mücadele edeceklerini ifade eden SES Şube Başkanı Orhan Karakaya, “Haksız, hukuksuz davranan, adil ve tarafsız olmayan Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği önünde Çarşamba günü yaptığımız basın açıklaması eylemi sonrası ilk oturma eylemimizi dün yaptık. Yine bugünde saat 12:00 ile 12:45 arası 2'inci oturma eylemimizi yapacağız. Tüm üye ve dostlarımızı destek vermeye davet ediyoruz. Çünkü ortada bir haksızlık var ve bu haksızlık karşısında herkes gereken tepkiyi ortaya koymalı. Biz de bu kapsamsa hastane yönetimi bu yanlıştan vaz geçene kadar, eylemlerimizi değişik şekillerde sürdüreceğiz” dedi. Haber: Cafer ZENGİN

Bakmadan Geçme