HAKKARİ AYAKLANMASI

TAKİP ET >>

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Dağlıca kesiminde teröristlerce gerçekleştirilen saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada çok sayıda şehit ve yaralı olduğu haberlerinin basında yer almasından sonra. Kayseri'de Talas , İldem ve Anayurt ,Sivas Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlar terörü açtıkları Türk Bayrakları ve attıkları sloganlarla lanetledi

Hakkari'nin Dağlıca ilçesinde dün askeri konvoyun geçişi sırasında bölücü terör örgütü PKK tarafından yerleştirilen patlayıcıların patlatılmasının ardından çok sayıda şehidin olduğu haberlerinin gelmesi üzerine ilçe Kayseri'de Talas , İldem ve Anayurt ,Sivas Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlar tarafından yürüyüş düzenledi. Akşam saatlerinde toplanan kalabalık ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', ‘ Vatandaş Uyuma Şehidine Sahip Çık', ‘Kahrolsun PKK' sloganlarıyla ilçe jandarmanın önüne gelerek İstiklal Marşı okudu. Ellerindeki Türk bayraklarıyla yürüyüş düzenleyen gruba araçlarıyla yoldan geçenler de konvoy oluşturarak destek verdi. Vatandaşların terör protestosu, sabahın erken saatlerine kadar devam etti.

GENÇLERDEN TERÖR PROTESTOSU
Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör saldırısının ardından Kayserili gençler, terörü protesto etmek için yürüyüş düzenledi.
Son zamanlarda artan terör olayları ile birlikte dün Dağlıca bölgesinden gelen çok sayıda şehit verildiği haberinin ardından Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki gençler terörü protesto etmek için yürüyüş düzenledi. Türk bayrağı açan gençler, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez', ‘Kahrolsun PKK' şeklinde sloganlar atarak ara sokaklarda yürüdü. Daha sonra Türk Bayrağı'nı açan gençler İstiklal Marşı okudu.

Bakmadan Geçme