Hafta sonu su kenarında keyif yapmak isteyenler dikkat: 'Büyüleyen Mesire Alanı'

Kayseri İli Develi İlçesi'nde bulunan Büyüleyen Mesire Alanı, doğa severlerin nefes alabilecekleri, huzur dolu bir kaçış noktası haline gelmiştir. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi haber bültenimizde...

TAKİP ET >>

Soysallı Mahallesinde bulunan Büyüleyen Mesire Alanı, göz kamaştırıcı doğal güzellikleri, zengin bitki örtüsü ve serin sularıyla her yaştan ziyaretçiye eşsiz bir deneyim sunmaktadır.

Son yıllarda şöhreti hızla artan Büyüleyen Mesire Alanı, yerel halk ve turistler arasında giderek popülerlik kazandı. Bölgedeki yemyeşil doğa, açık hava ve dinlendirici atmosfer, özellikle havaların ısınmaya başladığı şu günlerde yerli ve yabancı turistleri kendine çekmektedir.

Büyüleyen Mesire Alanı, geniş piknik alanı ve yürüyüş yapabileceğiniz patikalarıyla, su kenarında keyifli vakit geçirebileceğiniz bir doğa cennetidir. Ziyaretçiler aileleriyle ve sevdikleriyle burada geçireceği zamandan hoşnut olacaklardır.

Develi ilçesine bağlı Soysallı mahallesinde bulunan Büyüleyen mesire alanı, yaz mevsiminin gelişi ile birlikte vatandaşların uğrak alanları arasına girdi. Doğal yaşam alanında çocukların hayvanlarla ilgilenebildiği, Erciyes Dağı'ndan eriyen kar sularının serinlettiği Büyüleyen mesire alanı, şehrin gürültülü havasından kaçarak dinlenmek isteyenlere büyük imkanlar sunuyor.

Yeşil alanla iç içe olan vatandaşlar, "Her fırsatta çocuklarımız ile birlikte doğal yaşamın bütün güzelliklerini yaşayabildiğimiz Büyüleyen mesire alanına gelerek stres atıyoruz. Özellikle Erciyes Dağı'ndan eriyerek gelen buz gibi suyu içmek de bizi serinletiyor. Şehrin gürültülü ve stresli havasından uzak kalmak isteyen vatandaşları da buraya davet ediyoruz" diye konuştu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme