'Evlilik programlarının yerini basacağız, yıkacağız, yakacağız'

TAKİP ET >>

KAYSERİ'de bir evlilik programına katılan ve orada yaşananlara şahit olduğunu ifade eden Eser Atmaca, daha sonra yaptığı başvuruların kabul edilmediğini belirterek, “Beni evlilik programlarına almadılar nedeni ise sosyal medyada yaptığı evlilik programları karşıtı paylaşımlarım. Evlilik programlarına karşı kampanya başlattım. Gerekirse, İstanbul'da bir yer belirleyeceğiz ve binlerce kişi orada toplanarak evlilik programlarının mekanlarının yerini basacağız, yıkacağız, yakacağız ama ahlakımızla oynatmayacağız, şerefimizle oynatmayacağız.” ifadelerini kullandı. Atmaca, sosyal paylaşım sitesinde bu yönde de video paylaşarak, vatandaşlara destek çağrısı yapması dikkat çekti.

Kayseri'de bir benzin istasyonunda marketçilik yapan Eser Atmaca (28), soysal medya hesaplarından paylaştığı bir video ile dikkat çekti. Evlilik programlarına karşı olduğunu ve bu programların kapatılması için kampanya başlattığını belirten Atmaca, vatandaşları da kendisine destek vermeye davet etti. Videoda evlilik programlarına yönelik sert ifadeler de kullanan Atmaca, daha önce bir evlilik programına katıldığını ve orada yaşananları gözleri ile gördüğünü ifade ederek, “İkinci kez katılmak için başvurular yaptım ama kabul etmediler. Çünkü sosyal medya hesaplarımdan yaptığım paylaşım ve yorumları gördüler. Amacım ikinci kez katılıp, orada yaşananları belgeleyip, vatandaşlarımıza göstermekti.” dedi.

Diğer yandan Atmaca, konuyla ilgili olarak kendi çektiği ve sosyal medyada da paylaştığı ve ülkenin birlik beraberliğinin yanı sıra terör örgütlerine karşı da dua ettiği videoda şu ifadeleri kullandı: “

Ben Kayseri'den Eser Atmaca, buradan yüce milletime selamlar olsun. Yüce milletimin huzurunda büyük bir kampanya başlatmak için burada bulunuyorum. Türk milletinin tamamının rahatsız olduğu evlilik programları ile ilgili milletimizin namusuyla, şerefiyle, ahlakıyla oynayan bu lanet olası evlilik programlarının kapanması için ben millet adına kampanyayı başlatmak istiyorum. Yüce millet el el verince neleri başardığını 15 Temmuz'da kahpelere gösterdik. Ülke içindeki sorunları sadece devlete bırakmamak lazım, millet olarak da birlikte bazı sorunları çözmemiz gerekiyor.

2014 yılında katılmış olduğum bu evlilik programında gördüğüm ahmak ve hain şeyleri 2 yıldır düşünüyorum. Programdan ayrıldıktan sonra böyle bir kampanya başlatayım mı başlatmayayım mı diye düşünürken bugün bu kampanyanın başlatarak, bu vatan, millet, ahlak düşmanı programların kapatılması için ülkemizce el ele vermemiz gerektiğini düşünerek, kampanyayı başlatıyorum. Bütün milletimizden destek bekliyorum. Bu ülkede Ömer Halisdemirler, Fethi Sekinler gibi canını, kanını vererek adını kıyamete kadar yazdırmış şehitlerimiz var. Bu millet böyle gençler yetiştirmek istiyor. Bu tür mason programları biran önce bitirilmeli , yasaklanmalıdır. yasaklanmalıdır.

Ben bu videoyu paylaştıktan sonra sanal alemde birlik beraberliğimizin ne kadar büyük olduğunu görmek ve bunu RTÜRK'e göstermek için kampanyayı başlatmış bulunuyorum.

Gerekirse İstanbul'da bir yer belirleyeceğiz, binlerce kişi orada toplanarak evlilik programları mekanlarının yerini basacağız, yıkacağız, yakacağız ama ahlakımızla oynatmayacağız, şerefimizle oynatmayacağız. Evlilik programlarına son bir yıldır katılmak için başvurularda bulundum sağda soldaki yorumlarımdan fark edilen bazı şeylerden dolayı beni almadılar. Çünkü evlilik programlarına beni alsaydı arkada olan bitenleri bu defa resmi olarak çekecektim ve tüm Türk halkına gösterecektim. Neler olduğunu Türk halkının nasıl kandırıldığını ve evlilik programlarının neye hizmet ettiğini gösterecektim ama bunu öğrenen evlilik programları beni evlilik programına almadılar. Bundan sonra milletimiz el ele vererek sadece evlilik programları için değil, ahlakımız ve kültürümüze zarar verecek, geleceğimize zarar verecek her şey için birlik ve beraberlik içinde olması gerekiyor. Bundan dolayı tüm Türk Milletini sağcısı, solcusu, Kürdü, Lazı, Çerkezi ile nasıl 15 Temmuz'da birlik beraberlik içinde bu işi hallettiysek bu tip konular gibi ülkemizin geleceğini tehlikeye atan, gençliğimizin geleceğini tehlikeye atan, ihanet içerisinde gençlik yetiştirmek isteyen, ihanet gençliği yetiştirmek isteyen bu evlilik programları gibi programları el ele verip, birlikte bitirmemiz gerekiyor. Yüce milletim, büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Sizin büyük bir kampanya için bana destek olmanızı bekliyorum, herkese hayırlı günler diliyorum.”

Haber: Ruhsar AKTAŞ

Bakmadan Geçme