Eskimeyen dostluklar

Geçen 50 yıl ve yaşanan onca hikaye… Terleyen formalar, kaçırılan goller ve Şampiyonluklar Ama, her seferinde dostluk ve vefa'nın kazandığı bir kulüp… 1950 yılında Ağırnas Şimşekspor olarak kurulduktan sonra günümüzü kadar birçok sporcuya ev sahipliği yapan ve Kayserinin köklü kulüplerinden Kocasinan Şimşekspor bir vefa örneğine imza attı. Her sene bir araya gelinen vefa buluşmasında Sarı-Siyahlı futbolcular ve yöneticiler birbirini unutmadı.

TAKİP ET >>

Geçen 50 yıl ve yaşanan onca hikaye…
Terleyen formalar, kaçırılan goller ve Şampiyonluklar Ama, her seferinde dostluk ve vefa'nın kazandığı bir kulüp…
1950 yılında Ağırnas Şimşekspor olarak kurulduktan sonra günümüzü kadar birçok sporcuya ev sahipliği yapan ve Kayserinin köklü kulüplerinden Kocasinan Şimşekspor bir vefa örneğine imza attı.
Her sene bir araya gelinen vefa buluşmasında Sarı-Siyahlı futbolcular ve yöneticiler birbirini unutmadı.


Aradan yıllar geçmesine rağmen birbirlerini unutmadılar ve her sen bir araya gelerek eski günleri hatırladılar.
Kocasinan Şimşekspor'un yani eski adıyla Ağırnas Şimşekspor'un eski müdavimleri Sarı-Siyahlı kulüp kurulduktan 66 yıl sonra tekrar bir araya gelerek futbol hayatlarında yaşadıkları eski günleri yad ettiler.
Kocasinan Şimşekspor'da eski adıyla ‘Ağırnas Şimşekspor'da' dah önceki yıllarda forma giymiş futbolcusundan yöneticisine kadar birçok isim Kocasinan Şimşekspor vefa yemeğinde buluştu. Kocasinan Şimşekspor'un her yıl düzenlediği vefa yemeğinde eski futbolcular ve yöneticiler bir araya geldi.


Etkinliğe daha önce Sarı-Siyahlıların formasını terletmiş ve yıllarca Kocasinan Şimşekspor'da görev almış Fehmi Kuş,
Fehmi Kuş ve Mehmet Özçelik'in ev sahipliğini yaptığı buluşmaya Mehmet Kotil, Mustafa Canbulat, Mehmet Gümüşsoy, Hami Kıranatlıoğlu, Mehmet Şirvani, Baba Batur, Ahmet Çınar, gibi bir çok eski futbolcu ve yönetici katıldı. Düzenlenen anlamlı etkinlik, 24 Temmuz Pazar günü saat 10.00'da Vali Muammer Güler Stadı'nda bulunan Kocasinan Şimşekspor tesislerinde gerçekleşti.
Vefa buluşmasında söz alan Fehmi Kuş, eşliğinde düzenlenen yemekte Kocasinan Şimşekspor'a dahil eski günler hatırlandı. Kısa bir açılış konuşması yapan Sarı-Siyahlı kulübün Başkanı Fehmi Kuş, katılanlara teşekkür ederek, bu günde böyle bir yemekte buluşarak eski günleri hatırladıklarını belirtti.
Kuş, “Fehmi Kuş yaptığı konuşmada , yeniden kavuşmanın ve sizleri görmenin tarifi edilemez mutluğu içerisindeyiz. Maalesef her geçen yıl kaybettiğimiz arkadaşlarımız oluyor, Mustafa Dörtler'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz, belki seneye de başka arkadaşlarımızı kaybedeceğiz.


Bu birlik ve beraberliğimizi sürdüren ve katılan arkadaşlara teşekkür ederim ” dedi.
Gerçekleşen vefa yemeğinde Sarı-Siyahlıların başkanı Fehmi Kuş, ilk olarak açılış konuşması yaptı. Konuşmanın ardından yemeğe geçildi ve hoş bir sohbet havası gerçekleştirildi. Yemeğin bitmesiyle birlikte objektiflere gülümseyen Kocasinan Şimşekspor'un eski futbolcu ve yöneticileri Türk Bayrağı ile poz verdi.
Resim çekildikten sonra dua okundu. Ardından da kapanış konuşması gerçekleştiren Sarı-Siyahlı kulübün Başkanı Fehmi Kuş; “Sağ olun var olun. Ayaklarınıza sağlık, tekrar hoş geldiniz diyorum. Hatalarımız, eksiklerimiz varsa kusura bakmayın. Önemli olan birlik, beraberliğimiz ve görüşmemizdir. Hepinizi hayırlı uzun ömürler diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Bakmadan Geçme