Erciyes Üniversitesi, Özhaseki'ye yeni ünvan verecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yarın bazı programlara katılmak ve açılışlar yapmak üzere Kayseri'ye gelecek. Erciyes Üniversitesi'nde Özhaseki'ye yeni ünvan verilecek. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yarın Kayseri'ye geliyor. Bakan Özhaseki, öncelikle Erciyes Üniversitesi 'Çevre ve Sürdürülebilirlik Temalı 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katılacak. Tören yarın saat 14.00'da Erciyes Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Özhaseki, törende Fahri Doktora ünvanı da alacak.
FAHRİ DOKTORA KİMLERE VERİLİYOR?
Fahri Doktora ünvanı, Bilim, Teknoloji, Sanat, Kültür ve Sosyal hayatın gelişmesi yolunda ve Üniversitenin temel değerleri doğrultusunda seçkin hizmet ve katkıda bulunan kişilere veriliyor.

Bakan Özhaseki aynı zamanda Erciyes Üniversitesi'nde Gen Bahçesini de ziyaret edecek. Kocasinan Belediyesi'nin Dost Mağazasının açılışını da yapacak olan Bakan Özhaseki, Köşk Mahallesi'nde ağız ve diş sağlığı merkezinin açılışına da katılacak.
İŞTE BAKAN ÖZHASEKİ'NİN KAYSERİ PROGRAMLARI

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme