Erciyes, Eyüp'e de mağlup oldu

TAKİP ET >>

Erciyesspor, gün geçtikçe erimeye devam ediyor. Şu ana kadar galibiyet alamayan ve TFF'nin verdiği -3 ceza silme ile birlikte -2 puanda yer alan Mavi-Siyahlılar, İstanbul deplasmanında Eyüpspor'un konuğu oldu. Sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkan Erciyesspor, 3 puan için var gücünü ortaya koysada eli boş döndü. Ev sahibi Eyüpspor, 26 ve 90'ıncı dakikada Cem Ekinci, 33'üncü dakikada da Gökhan Kılınç'ın attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı. Gol atamayan ve kalesini gole kapatamayan temsilcimiz, böylelikle -2 puanda ligin son sırasında kalmış oldu.

Geride bıraktığımız 10 hafta içerisinde, profesyonel liglerde 117 takım arasında galibiyet alamayan Mavi-Siyahlılar, 2.7'lık (27 gol) kalesinde gördüğü gol oranı ile en çok gol yiyen takım oldu.
Şimdiye kadar tek puanını Tokatspor ile berabere kalarak alan Erciyesspor, TFF'nin verdiği 3 puan silme cezasının ardından -2 puanla küme de kalma mücadelesi veriyor. Tarihinin en zor günlerini yaşayan ve kendi imkanlarıyla ayakta durmaya çalışan mavi-siyahlı temsilcimiz, Çarşamba günü saat 13:30'de Etimesgut Belediyespor'u ağırlayacak.

Bakmadan Geçme