Erciyes Anadolu Holding CEO'su ne anlattı? Holding'den açıklama: En büyük servet...

Erciyes Anadolu Holdign CEO'u Alpaslan Baki Ertekin, bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen program kapsamında gençlerle bir araya geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Kayseri'de kurulu bulunan Erciyes Anadolu Holding'de gençlere yönelik buluşmalar devam ediyor. Deneyimli isimleri gençlerle bir araya getiren programların bu kez üçüncüsü yapıldı.
HOLDİNG YÖNETİMİ GENÇLERLE BİRARAYA GELDİ!
"Gelecek ve Yeniliğin Ahengi" konulu panelde Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in yanı sıra grup yöneticileri de katıldı ve tecrübelerini gençlerle paylaştı.


GENÇ YETENEKLERİ SEKTÖRE KAZANDIRIYORUZ
Konuyla ilgili olarak Holding'den yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: Bilgi ve deneyim en büyük servettir. Erciyes Anadolu Holding olarak deneyimli isimlerimizi genç yeteneklerimizle bir araya getiriyoruz. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz "Gelecek ve Yeniliğin Ahengi" konulu panelimizde CEO'muz Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin ve grup yöneticilerimiz, gençlerle buluşarak bilgi ve tecrübelerini paylaştılar. Genç yetenekleri desteklemenin ve onları sektörümüze kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.
ÖZHASEKİ DE KATILMIŞTI
Genç yeteneklere yönelik programa bir süre önce de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de katılmış ve tecrübelerini gençlerle paylaşmıştı.
Bakan Özhaseki, "Genç Yetenek Programı kapsamında üniversite hayatına devam eden gençlerimiz için hazırlanan bu programda çeşitli projelerde görev alan evlatlarımız, kendilerini geliştirme imkânı buluyor. Bizler de bu program kapsamındaki gençlerimize tecrübelerimizi aktardık, sohbet ettik" açıklaması yapmıştı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme