EN SERT ZİYARET

TAKİP ET >>

Kayserili Kick Boks Milli Takım Antrenörleri ve Kick Boks Kayseri Temsilcisi görevine yeni başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'ye makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
26 Kasım 2013 Salı akşamı gerçekleşen ziyarete; Kick Boks Kayseri Temsilcisi Yaşar Kurt, AK Parti Develi Belediye Başkan Aday Adayı Abdurrahman Cengiz Fırat, Kick Boks Milli Takım Antrenörleri; Salih Çelik, Özben Şimşek ve Yücel Haspolat katıldı.
Kick Boks Kayseri camiasının nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Kayseri'de sporu sevdirmek ve gençliğe hizmet için her imkanı seferber edeceklerini söyledi.
Türkiye'nin uluslararası platformda başarılı bir şekilde temsil edildiği güzide branşlardan birisinin de Kick Boks sporu olduğuna dikkati çeken Eskici,” Albayrağımızın uluslararası kürsüde dalgalanması için özellikle deneyimli ve özverili sizin gibi antrenörlerimize büyük görevler düşmektedir. Hepinizin bu bilinçte hareket etmesini istiyorum. Başarı için elimizi taşın altına koymalıyız. Dualarım sizin başarılarınız için olacaktır. Sizlerden daha fazla başarı ve daha fazla başarılı sporcular istiyorum” dedi.

Bakmadan Geçme