Dikkat! 2 adet kantin kiraya verilecek

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2 adet kantin kiraya verilecek. İhale ile kiraya verilecek olan kantinlerin ihale tarihi ne zaman? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

TAKİP ET >>

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Melikgazi ilçesi Çok Amaçlı Spor Salonunda kantin olarak kullanılan 50 m2 alan ile Melikgazi ilçesi Gevher Nesibe Spor Salonunda kantin olarak ayrılan 25,34 m2 alan açık teklif usulü ile 1 yıllığına kiraya verilecektir. Çok Amaçlı Spor Salonu'nun ihalesi 07.08.2023 tarihinde Saat 10.00'da, Gevher Nesibe Spor Salonu'nun ihalesi 07.08.2023 tarihinde Saat 11.00'de Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yapılacak.

Muhammen bedel ve geçici teminat miktarı ise;

İhaleye katılacak olan isteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda istenen belgelerin getirilmesi zorunludur; Nüfus cüzdan fotokopisi. Sabıka kaydı olup olmadığına ilişkin Cumhuriyet Savcılığından alınan Adli Sicil Belgesi. Alınan bu belgede “Adli Sicil Kaydı” veya “Adli Sicil Arşiv Kaydı” var ise o kayıtlara ilişkin mahkeme kararı da eklenecektir. İkametgah (yerleşim) belgesi. Geçici teminatın yatırıldığına dair banka dekontu veya banka teminat mektubu. İhaleye katılanlar alanlarında (gıda üzerine) Kantin İşletmeciliği Ustalık Belgesi; bu belge yoksa Meslekî ve teknik eğitim diploması, Halk Eğitim Merkezi veya Mesleki Eğitim Merkezinden alınmış sertifika ile kurs bitirme, kalfalık, ustalık veya iş yeri açma belgelerinden en az birine sahip olduğuna ilişkin belge. Başka bir kişi adına ihaleye girecek olanlar için, Noterden alınmış vekâletname, İhaleye tüzel kişi katılacaksa ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge, imza sirküleri ve vergi borcu olmadığına dair belge. İhaleye gerçek kişi katılacaksa, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkârlar odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge, noter tasdikli imza beyannamesi ve vergi borcu olmadığına dair belgeyi ihale dosyasında sunacaktır.

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ilan.gov.tr adresinde yer alan ihale ilanı için TIKLAYINIZ

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme