Cumhurbaşkanının Başdanışmanı Kayseri'ye niye geldi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Saadet Oruç Kayseri'ye geldi? Oruç, Kayseri'de kiminle görüştü? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Saadet Oruç, Kayseri'ye geldi. Oruç, burada Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Büyükkılıç, “Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Sayın Saadet Oruç Hanımefendi belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için Sayın Oruç'a teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Ziyarette neler konuşulduğu ise merak konusu oldu.

SAADET ORUÇ KİMDİR?
1995-2002 Ankara'da sırasıyla Demokrasi, Turkish Daily News, BRT, Kanal 7′de diplomasi muhabiri olarak çalıştı. Radio Free Iraq Türkiye muhabirliği 2002′den 2007 Ocak ayına kadar Sabah Gazetesi ve DHA Paris muhabiri olarak görev yaptı. 2007 Ocak ayından Eylül 2013'e kadar Kanal 24 ve Star Gazetesi Avrupa Temsilcisi olarak birçok başarılı haber ve röportajlara imza attı. Paris'te görev yaptığı esnada gazete tarafından Mısır'daki darbe olaylarını takip etmek için görevlendirilen Oruç, Mısır'dan sonra Türkiye'ye döndü. Türkiye'ye döndükten sonra Star Gazetesi Dış Haberler Müdürlüğü'ne atandı. 2015 yılının Kasım ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teklifi üzerine Beştepe'de danışman olarak göreve başladı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme