CHP MİLLETVEKİLİ ARIK'IN STK MESAİSİ

TAKİP ET >>

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Çetin Arık, çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatil olması nedeniyle seçim bölgesi Kayseri'ye gelen CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Önceki gün ilk olarak Hacı Bektaş-i Veli Derneği'ne ziyaret eden Arık, Dernek Başkanı Sadık Genç ve dernek üyeleriyle Türkiye gündemi üzerine görüşlerini paylaştı. Türkiye'nin hızla Ortadoğu bataklığına sürüklenmeye çalışıldığına dikkat çeken Arık, CHP'nin ve Alevi toplumunun kardeş kavgasına izin vermeyeceğinin altını çizdi. Arık'ın bir diğer durağı ise Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen) oldu. Eğitim Sen Şube Başkanı Ulaş Apaydın ve eğitimcilerle bir araya gelen Arık, toplumun tüm kesimlerinin sorunlarını TBMM'ye taşımaya özen gösterdiklerini ifade etti. Arık'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim Sen Şube Başkanı Apaydın, Milletvekili Arık ile sık sık görüş alışverişinde bulunduklarını ve Arık'ın özelde Kayseri olmak üzere eğitimin sorunlarını TBMM'de gündeme taşıdığını söyledi. Arık, Eğitim Sen ziyaretinin ardından Atatürkçü Düşünce Derneği'ni (ADD) ziyaret etti. Dernek Başkanı İsmail Ulusoy ve dernek üyeleriyle Türkiye sorunları üzerine görüş alışverişinde bulunan Arık, Türkiye'nin sorunlarından kurtulması için kurtuluş ayarlarına dönmesi gerektiğini belirtti. ADD ziyaretinin ardından Arık, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası'nı (SES) ziyaret etti. Ziyarette sağlık çalışanlarının sorunları konusunda Arık'a bilgiler veren SES Şube Başkanı Orhan Karakaya, Arık'a taleplerini içeren bir dosya sundu. Arık'ın son durağı ise Eğitimciler Derneği (Eğit-Der) oldu. Eğitimciler Derneği lokalinde eğitimcilerle buluşan Arık, eğitimcilerin Türkiye gündemine ilişkin sorularını yanıtladı.

Bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştireceğini ifade eden CHP Kayseri Milletvekili Arık, toplumun talep ve sorunları konusunda TBMM'de gerek kanun teklifi gerekse de soru ve araştırma önergeleriyle toplumun sesi olmaya özen göstereceklerini ifade etti.

Bakmadan Geçme