CHP'li vekilden ziyaretler

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, kamu kurum, kuruluş, sivil toplum kuruluşları ve ilçelere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Genç'in durağı nereler oldu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, bir yandan ilçelerde vatandaşla bir araya gelirken diğer yandan da kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Milletvekili Genç, İl Başkanı Zeki Özkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kayseri Ticaret Odası'nı ziyaret ederek başkan Ömer Gülsoy ile bir süre görüştü.

Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Genç, “Kayseri Ticaret Odası Başkanı Sn. Ömer Gülsoy'u, İl başkanımız Sn. Zeki Özkan ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ederek sınırsız fikir alışverişinde bulunduk. Hedefimiz hep birlikte Kayseri'mizi her yerde hak ettiği yere gitmek. Kıymetli başkanımıza nazik ev sahiplerimiz için çok teşekkür ederiz.” dedi.

‘İşveren hakkında görüş alışverişinde bulunduk'
Genç beraberindeki heyet ile birlikte Kayseri Ticaret Odası ziyaretinin ardından Kayseri Sanayi Odasına geçti.

Burada da başkan Mehmet Büyüksimitci ile görüşen Genç, “Uzun yıllık görev adresleri Kayseri Sanayi Odamızı İl Başkanımız Zeki Özkan'la birlikte ziyaret ettiklerimiz, Kayseri ile ilgili olarak işveren hakkında aşırı fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ev sahiplikleri için başta Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Mehmet Büyüksimitçi olmak üzere, Meclis Başkanımız Sn. Abidin Özkaya ve Başkan Vekilimiz Sn. Abdullah Oğuzbaş Beylere çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme