CHP Kayseri Kadın Kolları Başkanından seçim açıklaması...

CHP Kayseri Kadın Kolları Başkanı Mevlüdiye Kayabalı Sunu seçim sonuçlarını değerlendirdi... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

TAKİP ET >>

Sunu sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı metinde:

"Bir seçim dönemini sonlandırmış bulunuyoruz. İl başkanımızdan, sekreterimize, milletvekillerimiz ve milletvekili adaylarımızdan, Kadın Kollarımızın çalışkan ve fedakar üyelerine dek Parti örgütümüzün her bir bireyi ile birlikte, seçim takvimi açıklandığı günden itibaren büyük bir çaba ve özveri ile sıcak, soğuk demeden çalıştık. Geldiğimiz sonuç itibarıyla akp iktidarı, devlet imkanlarını sonuna kadar hoyratça kullanmasına, bütün basın organlarını ele geçirmesine, hukuğu eğip bükmesine, montaj ve iftira ile kara propaganda yürütmesine, milyonlarca mülteciyi vatandaş yaparak oy kullandırmasına ve böylelikle asimetrik bir seçim kampanyası izlemesine rağmen az bir oy farkı elde etmiştir.

Bizler seçim süreci boyunca kamuoyuna gerekli bilgilendirmede bulunduk. Tarih önünde ki sorumluluğumuzu yerine getirdik. Vicdanımız bu nedenle rahattır. Bundan sonraki ekonomik, sosyal sorunlar, Türkiye'ye giren ve girecek milyonlarca sığınmacı ve asil milletimizin karşılaşacağı sıkıntılardan tamamıyla Erdoğan rejimi mesuldür. Aldığımız oy oranı şunu göstermektedir ki, halkımız bundan sonraki zor süreçte toplumsal muhalefetin örgütlenmesi ve sesinin duyurulması görevini Cumhuriyet Halk Partisine vermiştir. Partimiz, Cumhuriyetimizin ve kuruluşunun 100. Yılında kendi kuruluş kodları içerisinde, faaliyetlerini emin adımlarla, daha güçlü bir şekilde sürdürecektir. Halkımızdan aldığımız güç ile, Cumhuriyet değerleri ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimleri yolumuzu her an aydınlatmaya devam edecektir.

İl örgütümüze ve umudun elçisi Kadın Kollarımızın değerli üyelerine emeklerinden ve gayretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor dün olduğu gibi yarında da milletimizin sesi ve Türkiyemizin birleştirici gücü olmaya devam edeceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum." ifadelerine yer verdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme