CHP'de kongre takvimi belli oldu! İl ve ilçe kongreleri ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Kayseri'de de merak edilen kongre takvimi netleşti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Kayseri'de de merak edilen kongre takvimi netleşti. Buna göre ilçe kongreleri 5 Ağustos'ta il kongreleri ise 16 Eylül'de başlayacak.

CHP'de kongre takvimi netleşti. Buna göre ülke geleninde olduğu gibi Kayseri'de de İlçe kongreleri 5 Ağustos tarihinde başlayacak, ardından gözler il kongresine çevrilecek. CHP'de il kongreleri ise 16 Eylül'den itibaren başlayacak.
CHP KAYSERİ'DE İLÇELERDE DEĞİŞİM OLACAK MI?
CHP Kayseri'de ilçe başkanlarında değişimin olup olmayacağı da merak konusu. Bazı ilçeler için adaylar kulislerde konuşulmaya başlandı.
Örneğin Melikgazi için kulislerde şu ana kadar üç isim öne çıkıyor. Bu isimlerden biri daha önce CHP'de Talas Belediye Başkan adayı da olan Nazlı Erdoğan. Yine Melikgazi İlçe Başkanlığı için geçen ikinci isim de aynı zamanda emekli bir asker olan Erol Kılıç. Yine daha önce kısa süre bu görevi yürüten Hasan Hüseyin Keskin de bir diğer aday olarak konuşuluyor.
CHP'de ilçe başkanlarında da değişim beklentisi var. Diğer yandan İl Başkanlığı için de kimlerin aday olacağı merak ediliyor. Kulislerde yine bu konuda eski bazı il başkanlarının da adı geçiyor.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) seçim sonrası Adil Demir'in istifasının ardından yeni İl Başkanı İl Yönetim Kurulu kararıyla Haziran ayı başında Zeki Özkan olmuştu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme