CEMAATLE GELDİNİZ CEMAATLE GİDECEKSİNİZ

TAKİP ET >>

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, AKP'li Milletvekillerinin sataşması üzerine söz alarak, ‘Hani kasetle gelmedik, kasetle gitmeyeceğiz.' diyorsunuz ya demek ki siz de cemaatle geldiniz, cemaatle gideceksiniz. Her şeyiniz cemaatle iç içeydi ama cemaat bugün tu kaka oldu” diye konuştu. Halaçoğlu, ayrıca dinlenme iddialarına da sert tepki göstererek, “Siz on bir yılda ancak anladınız. ‘7 bin kişi dinleniyor.' diyorsunuz, peki siz neredesiniz, ne iş yapıyorsunuz? Hükümet değil misiniz? Uzayda mı yaşıyorsunuz?” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AKP'li Milletvekillerine bazı açıklamalarından dolayı tepki gösterdi.

“HÜKÛMET DEĞİL MİSİNİZ, UZAYDA MI YAŞIYORSUNUZ?”

“Hukuka saygılı olunmasını söyleyenlerin önce kendilerinin hukuka saygılı olmaları gerekir” diyen Halaçoğlu, “Üç yıl önce çıkan kasetlerle ilgili biz size, Hükümete suç duyurusunda bulunduk, isim verdik, kredi kartı numarası verdik ama hiçbir şey yapmadınız. Şimdi ben size şunu sormak istiyorum; On bir yıl önce başlayan ve cemaatle geldiniz, cemaatle gideceksiniz demek ki. Hani ‘Kasetle gelmedik, kasetle gitmeyeceğiz.' diyorsunuz ya demek ki cemaatle geldiniz, cemaatle birlikteydiniz, her şeyiniz cemaatle iç içeydi ama cemaat bugün tu kaka oldu. Ancak on bir yıl sonra mı anladınız? Bize diyorsunuz ki: ‘Bir ayda anlayın siz bunları.' Siz on bir yılda ancak anladınız. ‘7 bin kişi dinleniyor.' diyorsunuz, peki siz neredesiniz, ne iş yapıyorsunuz? Hükümet değil misiniz? Uzayda mı yaşıyorsunuz? Ayrıca, mahkemeye giderseniz, Allah aşkına bir şeyler ortaya çıkar diye korkuyor musunuz? Madem paralel yapılanma var, kim olduğunu biliyorsunuz, versenize mahkemeye. Bunlarla ilgili gerekli çalışmayı yapın, ortaya koyun ama bir türlü bunu yapamıyorsunuz. Bunun tek bir yolu vardır, bu iddiaların ortadan kaldırılmasının, ‘efendim montajdı' falan demek yerine doğrudan doğruya bunun üzerine gidilmesi ve bunun çözümlenmesi için mahkemeye başvurmaktır, araştırma komisyonu oluşturmaktır.”

Bakmadan Geçme