ÇAT KAPI VEKİL

TAKİP ET >>

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, vatandaşın evine konuk oluyor. Gündüz saatlerinde çarşı-pazar ziyaretleri gerçekleştiren Korkmaz, akşam saatlerinde ise değişik mahallelerde hem davet edilen evlere konuk oluyor hem de çat kapı ziyaretler gerçekleştirerek, vatandaşlarla ülke gündemine dair sohbetler ediyor.

7 Haziran seçimleri sonrasında milletvekili seçildikten sonra çalışmalarına tüm hızıyla devam eden MHP Milletvekili Süleyman Korkmaz, ilçelerde tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların sorunlarını dinlerken, taziye ziyaretleri gerçekleştirirken kent merkezinde de çarşı-pazar ziyaretleri ile vatandaşla bir araya geliyor ve onların sorunlarını dinliyor. Son günlerde bu yöndeki temposunu arttıran Korkmaz, akşam saatlerinde de bu kez kendisini davet eden vatandaşlar da bir araya geliyor. Korkmaz, sadece davete icabet etmiyor aynı zamanda çat kapı ziyaretlerle de vatandaşla buluşuyor.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşın gösterdiği ilgiden memnun olduğunu ifade eden Korkmaz, son olarak Mimarsinan, Başakpınar, Kuruköprü Mahalleleri'nde de vatandaşlara misafir olduklarını kaydetti. Korkmaz, “Vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz, sağ olsunlar sofralarını açıyorlar, bir tabak pilav, bir bardak ayran ya da çay ikram ediyorlar. Onların sorunlarını dinliyoruz, aynı zamanda ülke gündemine yönelik sohbetlerimiz de oluyor. Ekonomik sorunlarla da boğuşan vatandaşlarımız artan terör olayları nedeniyle öfkeli ve AKP hükümetinin yanlışlarının da farkında. AKP'nin terörü şımarması nedeniyle bu olayların art arda yaşandığını belirtiyor. Özellikle vatandaşlarımız AKP'li Bakanın, ‘Erdoğan'ı, başkan seçseydik bu kaos olmazdı' sözlerine de çok tepkili. Vatan evlatlarının canı, ülkenin menfaatleri birilerinin koltuk ve başkanlık hayalinden çok daha önemli görüşünde” diye konuştu. Çat kapı ev ziyaretleri ile de vatandaşların dikkatini çeken Korkmaz, aynı zamanda bazı çay ocaklarına da konuk oldu ve vatandaşların dertlerini, önerilerini dinledi.

Haber: Cafer ZENGİN

Bakmadan Geçme