Bünyan'da bayramlık mesai

Bünyan Belediyesi Kurban Bayramı nedeniyle çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Özkan Altun, Kurban 'Bayramı öncesinde ilçemizi hemşehrilerimiz için temiz, ziyaret noktaları hazır ve yolları sorunsuz hale getiriyoruz' dedi.

TAKİP ET >>

Bünyan Belediyesi ekipleri, mezarlıklar başta olmak üzere bayram nedeniyle yoğun kullanılan yerlerde bayram hazırlıkları devam ediyor.

Başlatılan çalışma kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, bayram nedeniyle yoğunluk oluşabilecek mezarlık, cami, park ve bahçe gibi bölgelerde çim, yabani ve zararlı ot biçme ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede bayram öncesi yol bakım onarımı, temizlik, yabani ot ve çim biçme çalışmalarına hız verildiğini belirten Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, ‘Kurban Bayramı öncesinde ilçemizi hemşehrilerimiz için temiz, ziyaret noktaları hazır ve yolları sorunsuz hale getiriyoruz. Bayram gününe kadar çalışmalara devam edeceğiz. Ekiplerimizi özverili çalışmaları için kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum' ifadelerini kullandı.

Diğeryandan Bünyan'da asfalt bakım, onarım, yenileme ve yama çalışmaları da sürüyor.
Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaşanan sel, kış şartları ve çeşitli nedenlerle bozulan yolların bakım, onarım ve yenilenmesi için ilçemiz genelinde başlatılan çalışmalara Kurban Bayramı öncesinde de hız verdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme