Bünyan Belediyesi'nden dikkat çeken asfalt paylaşımı!

Bünyan Belediyesi ilçede asfalt çalışmalarının devam ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı müzikli video paylaşımı ile duyurdu. Belediyenin asfalt çalışmaları videosunda kullandığı müzik ise Kayserili vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

TAKİP ET >>

Bünyan Belediyesi ilçede asfalt çalışmalarının devam ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı müzikli video paylaşımı ile duyurdu. Belediyenin asfalt çalışmaları videosunda kullandığı müzik ise Kayserili vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Belediye resmi X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Bünyan Belediyesi işbirliği ile Musaşeyh, Kösehacılı, İğdecik, Kahveci, Karacaören, Pirahmet, Koyunabdal yollarının başlangıç noktası olan Bünyan çıkışında sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor."

Diğer yandan Belediyenin 'Drone' çekimi ile hazırlayıp yayınladığı videoda yer yer müziğin ritmine göre dronu hareket ettirmesi de dikkatlerden kaçmadı.

İşte o video

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Bünyan Belediyesi işbirliği ile Musaşeyh, Kösehacılı, İğdecik, Kahveci, Karacaören, Pirahmet, Koyunabdal yollarının başlangıç noktası olan Bünyan çıkışında sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. pic.twitter.com/tX08fTVpQe — Bünyan Belediyesi (@bunyanbelediye) December 11, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme