Bugün yarından daha iyi…

Temmuz ayı açlık sınırı açıklandı… Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, açıklanan açlık sınırının önümüzdeki iki yılın en düşük açlık sınırı olduğunu belirterek, 'Bugün yarından daha iyi' dedirtti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

TAKİP ET >>


Türk-İş, temmuz ayı açlık sınırının, 11 bin 658 TL, yoksulluk sınırının ise 37 bin 974 TL'ye yükseldiğini açıkladı. Böylece temmuz ayında yapılan ara zamla 11 bin 402 TL'ye çıkan asgari ücret açlık sınırının altında kaldı. Gıda harcaması ile giyim, konut, ulaşım, eğitim, sağlık ve benzeri ihtiyaçlar için yapılması zorunlu harcamaları kapsayan yoksulluk sınırı ise 37 bin 977 lira 10 kuruş olarak belirlendi.

Sosyal medya hesabından konuyu değerlendiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan ise gün be gün artan fiyatlara gönderme yaparak, “Temmuz ayı açlık sınırı 11.658 TL olarak açıklandı. Önümüzdeki 24 ayın açlık sınırının en düşük olduğu ay bu ay!” paylaşımını yaptı. Arıkan'ın paylaşımı “Bugün yarından daha iyi” dedirtti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme