Boydak CEO'su: Siyaset yaparsam MHP'de değil, RTE'nin başında olduğu partide yaparım

TMSF tarafından yönetilen Boydak Holding'in CEO'su ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Baki Ertekin, 'MHP'den milletvekili olacak' iddialarına yönelik olarak, 'Bir gün siyasete girecek olursam yerim başkanımız RTE'nin başında olduğu partidir' dedi.

TAKİP ET >>

TMSF tarafından yönetilen Boydak Holding'in CEO'su ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Baki Ertekin, 'MHP'den milletvekili olacak' iddialarına yönelik olarak, 'Bir gün siyasete girecek olursam yerim başkanımız RTE'nin başında olduğu partidir' dedi.

'YERİM BAŞKANIMIZ RTE'NİN BAŞINDA OLDUĞU PARTİDİR'

Boydak Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, bir takipçisinin kendisini ve MHP Milletvekili Baki Ersoy'u da etiketlediği “Boydak Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin MHP den Kayseri Milletvekili Adayı olursa şaşırmam. @AB_Ertekin @bakiersoymhp” yönündeki paylaşımına, “AK Parti il başkanımızın daveti üzerine Başkomutanımızı dinlemeye gittim. Çıkışta kıymetli MHP vekillerimiz ve il başkanımız resim çektirirken davet ettiler kareye girdim. Gündemimde siyaset yok. Bir gün siyasete girecek olursam yerim başkanımız RTE'nin başında olduğu partidir” yanıtını verdi.

Haber: Cafer ZENGİN

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme