BOMBALI SALDIRIDA KAYSERİLİ İKİ VATANDAŞ DAHA HAYATINI KAYBETTİ

TAKİP ET >>

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden iki vatandaşın Kayserili olduğunu söyledi.

Ankara'da terör örgütü tarafından düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 37 kişi arasında Galatasaraylı milli futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'ta vardı. Kemal Bulut, memleketi Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde dualarla uğurlandı. Cenaze namazına katılan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, “Kayseri'den de iki hemşehrimizi kaybettik. Birisi Galatasaraylı Umut Bulut'un babası Kemal Bulut. Tomarza ilçemizden emekli Albay Orhan Önder beyin eşi Ferah Önder'i kaybettik. Emekli albayımızın da Ankara'da tedavisi sürüyor. Bu tür şeyler ülkemizin birlik ve beraberlik bütünlüğünü bozmayacaktır. Şehitlerimizi andığımız bir haftadayız. 100 yıl önce çok sayıda şehitler verdik. Ülkemizi kurduk. Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik bu tür acı olaylar oluyor. Bunları en kısa zamanda atlatarak birlik ve beraberlik içinde kalkınarak huzura ulaşacağız. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Diğer yandan bombalı saldırıda hayatını kaybeden bir diğer Kayserili ise Pınarbaşı ilçesine bağlı Yukarı Karagözlü Fehmi Çetinkaya olduğu ve Çetinkaya'nın Ankara'da son yolculuğuna uğurlandığı belirtildi. Haber: Güler Ruhsar AKTAŞ

Bakmadan Geçme