Böhürler: Gazzelelilerin hayat damarları kesiliyor

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Gazze'de yaşananlara isyan etti. Böhürler, Gazzelilerin hayat damarlarının kesildiğini söylerken 'insanı yardım koridoru şart' dedi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

İsrail 13 gündür Gazze'ye bomba yağdırıyor. Hamas'ın 7 Ekim sabahı başlattığı Aksa Tufanı operasyonuna karşılık vererek Gazze'ye bomba yağdıran İsrail, önceki gün bir hastaneye düzenlediği saldırıda 471 kişinin ölümüne neden oldu. Kana doymayan İsrail ordusu, bugün de hain saldırılarına yenisini ekledi. İsrail bu kez Han Yunus Hastanesi çevresini hedef aldı. Bölgeden dumanlar yükseldiği görülürken, çok sayıda sivilin yaralandığı ifade edildi.

Türkiye'den art arda tepkiler yükselirken, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler de tepkisini dile getirdi. Böhürler, ateşkes ve insanı yardım koridorunun hayati bir önem taşıdığını ifade etti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Böhürler, “Gazze'de su bitiyor, hastaneler çalışmıyor, sivillerin yaşam alanları her gün bombalanıyor. Gazzelilerin hayat damarları kesiliyor.

Ölü sayısı 3 bine yaklaştı. Bu rakamın kara harekâtı yapıldığı takdirde 10 bine ulaşabilme ihtimali varken, ateşkes ve insani yardım koridoru insanlık için hayatidir. Kitlesel ölümleri önlemek için insani yardım koridoru mutlaka açılmalı.” ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme