BELEDİYEDEKİ CİNAYETTE ŞEMSİYELİ SIR!

TAKİP ET >>

Melikgazi Belediyesi'nde önceki gün öğle saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden ölçü ve tartı aletleri memuru Ahmet Urs, son yolculuğuna uğurlandı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren şahsın yakalanmasına yönelik geniş çaplı soruşturmasını sürdürürken, cinayetle ilgili önemli bir detay da gün yüzüne çıktı. Edinilen bilgiye göre, cinayeti gerçekleştiren şahıs güvenlik kameralarına yakalanmamak için yüzünü şemsiye ile kapatmış.

Melikgazi Belediyesi'nde meydana gelen olayda ölçü ve tartı aletleri memuru olarak çalışan 52 yaşındaki Ahmet Urs silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırıda ağır yaralanan Urs, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

ARGINCIK'TA TOPRAĞA VERİLDİ

Ahmet Urs'un cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Argıncık Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye namazına, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Urs'un yakınları, arkadaşları ve mesai arkadaşları da katıldı.

SALDIRKAN IN ŞEMSİYE GİZEMİ

Polis, saldırıyı gerçekleştiren şahsı yakalamak için yoğun şekilde çalışıyor. Bu kapsamda belediyedeki güvenlik kamerası görüntülerini de yakıp takibe alan polis, görüntüleri didik didik ediyor. Diğer yandan cinayetle ilgili olarak ilginç bir ayrıntı da gün yüzüne çıktı. Edinilen bilgiye göre, güvenlik kamerası görüntülerinde saldırıyı gerçekleştiren kişinin, şemsiye kullandığı ve bu yolla yüzünü kameralardan sakladığı, cinayet sonrasında da elindeki şemsiyeyi atarak olay yerinden kaçtığı ifade ediliyor. Cinayetin neden ve kim tarafından işlendiği kentte merak konusu olurken ortaya çıkan bu durum, “Belediyedeki cinayette şemsiyeli sır” olarak yorumlandı.

Haber: Cafer ZENGİN

Bakmadan Geçme