Başkan ünlü ismi kahvaltıda ağırladı

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ünlü ismi kahvaltıda ağırladı. Kayseri'nin yöresel yemeklerinin tanıtıldığı programda unutulmaz anlar yaşandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

TAKİP ET >>

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ünlü ismi kahvaltıda ağırladı.

Sahrap Soysal ile Mutak Hikayeleri bu hafta Kayseri'nin Melikgazi ilçesine konuk oldu. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yemek uzmanı Sahrap Soysal'ı Kayseri sofrasında ağırladı. Kayseri'nin tarihi, kültürel, doğal güzelliklerini tanıttı.

Kayseri yöresine ait reçeller, çemen, sucuk, pastırma, katmer, tahinli katmer, pide çeşitleri birbirinden güzel tatlar sofrada yer aldı.
Sahrap Soysal, Kayseri'nin en meşhur lezzetlerinden biri olan fırın ağzının nasıl yapıldığının sırrını işin ustasından öğrendi. Birlikte fırın ağzı nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir hepsi konuşuldu.

Gesi bağlarını gezerek Başkan Palancıoğlu ile birlikte Gesi ilçesinin meşhur üzümlerinin, gilaborunun tadına baktılar.

Kayseri yöresinin olmazsa olmaz tatlarındna olan katmer, manda kaymağı,yağ mantısı, sucuk içi, kıymalı pide ve daha fazlasının paylaşıldığı program unutulmaz anlara sahne oldu.


ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme