Başkan 3 ay sonra belediyeye döndü!

TAKİP ET >>

Bir süredir beynindeki tümör nedeniyle tedavi gören ve sağlık sorunları nedeniyle başkanlık makamından uzak kalan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, yaklaşık 3 ay sonra makamını oturdu ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, bir süredir sağlık sorunları ile mücadele ediyor.

Beynindeki tümör nedeniyle tedavi gören Ekici, sağlık sorunları nedeniyle yaklaşık 3 aydır başkanlık makamından uzak kaldı.

Tedavisi bir süredir devam eden Belediye Başkanı Doğan Ekici, uzun bir aranın ardından başkanlığını yürüttüğü belediyeye gitti ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Vekili Bilal Özdoğan, Daire Müdürleri ve personelle bir araya gelen Ekici, devam eden çalışmaları sordu ve projelerin ne aşamada olduğunu sordu.

Diğer yandan Hacılar Belediyesi tarafından paylaşılan fotoğraflarla ilgili olarak yorum yapan vatandaşlar da, sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla Başkana “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Toplu açılış töreni için bir süre önce Kayseri'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Ekici'yi telefonla arayarak 'geçmiş olsun' dileklerini aktarmıştı.

Haber: Cafer ZENGİN

Bakmadan Geçme