BARO ADALETiN PEŞiNDE

TAKİP ET >>

Kayseri Barosu'nun desteği ile organize edilen bazı etkinliklere katılmak üzere Kayseri'ye gelen Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Üyesi ve aynı zamanda Baro eski Başkanı Ali Aydın, önce Kayseri Barosu'nda avukatlar ve stajyerlerle buluştu ardından da dün Melikşah Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya gelerek, Yeni Avukatlık Yasa Tasarısı ve Hukuk Fakültelerinin geleceğini konuştu.

Kentte öncelikle Kayseri Barosu'nda avukatlar ve avukat adayları ile bir araya gelen Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Üyesi Ali Aydın'ın, Avukatlık Kanunu Taslağı üzerinde meslektaşları ile söyleşi yaptığı belirtildi.

Aydın, Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç'la birlikte dün de Melikşah Üniversitesi'nde, ‘Avukatlık Kanun Taslağı' üzerine yapılan söyleşide öğrencilerle bir araya geldiği dile getirildi. Söyleşide Aydın ve Konaç'ın, hukuk konusunda ülkemizde yaşanan sorunları ve aynı zamanda çözüm önerilerine ilişkin düşüncelerini de katılımcılara açıkladıkları ve bunun yanı sıra öğrenciler tarafından yöneltilen sorulara da yanıt verdikleri kaydedildi.

HSYK Üyesi Aydın'ın, bugünde saat 11:00'da Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu'nda, üniversitenin Hukuk Fakültesi ve Evrensel Adalet Kulübü tarafından gerçekleştirilecek olan “Yeni Avukatlık Yasa Tasarısı ve Hukuk Fakülteleri'nin Geleceği” konulu konferansa katılacağı bildirildi.

Bakmadan Geçme