Auran, Kayseri'de personel alacağını duyurdu!

Kayseri'de faaliyet gösteren ve yurt dışına açılmayı hedefleyen Auran personel alacağını duyurdu. Firma farklı alanlarda personel istihdam edecek. Peki, hangi alanlarda alım yapılacak? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bazı firmalar personel alım ilanları ile dikkat çekiyor. Şimdi de kentte faaliyet gösteren Auran, personel alımı yapacağını duyurdu. Firma e-ticaret alanında istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Yurt dışına açılmayı hedefleyen Auran, e-ticaret firmasından yapılan açıklamada çalıştırılmak üzere e ticaret ve pazarlama elemanı, büro yönetimi ve sekreterlik meslek elemanı,ön muhasebeci,dış ticaret meslek elemanı, aşçı, ğaketleme işçisi mesleklerinde personel alınacağını duyurdu. Firma ayrıca diğer şartların şahsen işverenle görüşüleceğini duyurdu.

Auran hakkında...

Auran, organik, zararsız ve tamamen kaliteli ürünlerini geniş kitlelere minimum kar marjı ile en uygun biçimde ulaştırmayı kendisine ilke edinmiş bir kuruluştur. Kuruluşumuz, kozmetik ürünleri ve doğallıkla güzelliği buluşturduğu doğal esans yağları ve bu minvaldeki ürünleriyle ön plana çıkıyor. 1 yıl içerisinde yerli pazardaki sektörde % 20'lik bir paya sahip olmayı amaçlayan kuruluşumuz, takip eden süreçte yurtdışına açılmayı ve 2022 sonunda küresel çapta etkinlik göstermeye başlamayı hedefliyor. Yalnızca sektörel bakımdan değil sosyal farkındalık olarak da gelişmiş bir bilinç ve duyarlılığa sahip kuruluşumuz, Bir Avuç Umut- Kuş Yemi projesi gibi yardım organizasyonlarına öncülük ederek sokak hayvanlarını korumaya tam destek veriyor.

Bakmadan Geçme