AKP YÖNETİCİSİNİN İLGİSİZLİK TEPKİSİ

TAKİP ET >>

AKP Hacılar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Çemrek, partisine mensup vekillerin ilgisizliğinden yana dert yandı. Türkiye'nin köklü bir meslek grubu olan Türkiye Diş Teknisyenleri Federasyonu Yönetimi adına sorunları iletmek için doktor olan bir vekilin kendi hallerinden anlayacağını düşünüp 10 dakika zaman ayıracağını düşündüğünü dile getiren Çemrek, “Toplumda büyük ve önemli bir meslek grubunun federasyonunun yönetim kurulu üyesiyim diyorum, doğru dürüst dinleme nezaketinde bile bulunmuyorlar ve partim adına üzülüyorum bu duruma. Bıktık artık” ifadelerini kullandı.

AKP Hacılar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Çemrek, partili bazı milletvekillerinin ilgisizliğinden yana dert yandı. Diş Teknisyenlerinin sorunlarını iletmek için doktor olan bir vekilin kendilerine 10 dakika bir ayırmadığını belirten ve bu duruma isyan eden Çemrek, “Partim adına üzülüyorum” dedi.

“BEN TEŞKİLAT MENSUBU OLARAK BU DURUMUMUZU ANLATMA FIRSATI BULAMIYORSAM…”

Konuyla ilgili olarak sosyal medya üzerinden içini döken ve tepkisini dile getiren şu ifadeleri kullandı: “Ben Hacılar Ak parti ilçe yön. kur. Üyesiyim.
Gece gündüz uğraş işini gücünü riske at savunduğun davanın her zaman arkasında ol daha fazla vekil çıkartmak için kendini maddi manevi yıprat, Türkiye'nin köklü bir meslek grubu olan Türkiye Diş Teknisyenleri Federasyonu Yönetimi adına sorunlarımızı 10 dakika dile getirmek için Dr olan ve halimizden daha iyi anlayacağını düşündüğüm Vekilimden zaman ayırmasını istediğim, bu zamanı bulamadığın gibi peşinden koşarak anlatmaya çalış. Sonra dinlemeden bana yazılı evrak gönderin ...! Meslek adına düştüğüm durum. Biz matbaacı mıyız kardeşim? Herkese ayrı ayrı evrak gönder. Bıktık artık. Teknisyen camiası ölüyor, diyoruz kimse aldırmıyor. Meslek bitiyor diyoruz kimse oralı olmuyor. Ben teşkilat mensubu olarak bu durumumuzu anlatma fırsatı bulamıyorsam, kusura bakmayın bu meslek yok olmaya mahkûmdur... Özetle durum vekillerin sorunu değil anlaşılan o. Kendi söküğümüzü kendimiz dikeceğiz...”

“PARTİM ADINA ÜZÜLÜYORUM”

Yaşadığı bu durumun zoruna gittiğini anlatan Çemrek, “Zoruma giden nedir biliyor musunuz? Toplumda büyük ve önemli bir meslek grubunun federasyonunun yönetim kurulu üyesiyim diyorum, doğru dürüst dinleme nezaketinde bile bulunmuyorlar ve partim adına üzülüyorum bu duruma” dedi.

KİM BU VEKİL?

Diğer yandan Çemrek'in bu yöndeki isyanının ardından gözler AKP'de doktor olan vekillere çevrildi. Şu an partide iki çiçeği burnunda doktor vekil var. Bunlardan biri Kemal Tekden diğeri ise Havva Talay Çalış. Çemrek'in bu isyanını hangi vekillere yönelik olarak dile getirdiği ise merak konusu oldu.

Haber: Cafer ZENGİN

Bakmadan Geçme