AKP'DE ÇAT KAPI DÖNEMİ

TAKİP ET >>

Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları üyelerinin, yerel seçimlere yönelik olarak başlattıkları “5 evde, 5 çayı' kampanyası devam ediyor. AKP Kadın Kolları üyeleri, ziyaret ettikleri evlerde hem partilerine oy istiyor hem de vatandaşları üye yapıp, parti rozeti takıyor. Bir süre önce “sahte üye skandalı” ile gündeme gelen partide, bu uygulamanın yeni sıkıntıları beraberinde getirip getirmeyeceği merak konusu olurken şu günlerde kamuoyunda “AKP'de çat kapı üye dönemi” şeklinde yorumlar yapılıyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları üyeleri, yerel seçimlere yönelik olarak başlattıkları “5 evde, 5 çayı' kampanyasına değişik mahallelerde gerçekleştirdikleri ev ziyaretleri ile devam ediyor. İlginç diyalogların yaşandığı ziyaretlerde bazı vatandaşların kendilerine “Başbakan istiyor diye doğum yaptım” şeklinde açıklama yaptıklarını da bir süre önce sosyal medya aracılığıyla paylaşan partinin Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırdaşı, bu yönde gerçekleştirdikleri etkinlikleri sosyal paylaşım sitesi olan twitter üzerinden de takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor. Ev ziyaretlerinde vatandaşların dertlerini de dinlediklerini ifade eden AKP Kadın Kolları Üyeleri, aynı zamanda üye çalışması da yapıyor. Ziyaret edilen evlerde üye olmayı kabul eden vatandaşları hemen partiye üye kaydedip, ardından da parti rozeti takan AKP Kadın Kolları yönetimi, son yaptıkları çalışmada 23 kişiyi partiye üye yaptıklarını ve hedefledikleri kadın üye rakamını da açıkladı.

“100.000 KADIN ÜYE”

Bu konuda sosyal medya üzerinden takipçilerine dün tweet atan AKP Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırdaşı, “Ak Parti Kayseri ailesine bugün 23 kişiyi katmanın mutluluğunu yaşadık. Hedef 100.000 kadın üye” ifadelerine yer verdi. Diğer yandan bir süre önce CHP, MHP, SP'liler başta olmak üzere diğer bazı partilerden birçok kişiyi bilgileri dışında AKP'ye üye yapılmasının ardından “sahte üye skandalı” ile gündeme gelen partide evlere yönelik olarak başlatılan bu üye uygulamasının da yeni sıkıntıları beraberinde getirip getirmeyeceği merak konusu olurken, şu günlerde kamuoyunda “AKP'de şimdi de çat kapı üye dönemi” şeklinde yorumlar yapılması dikkat çekiyor. Haber: Cafer ZENGİN

Bakmadan Geçme