AK Partili vekil neden 'Günümüz güzelleşti' dedi!

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, hafta sonu kentte şenlik programlarına katıldı. Böhürler'e, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm de eşlik etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, hafta sonu Kayseri'de bazı programlara katıldı. Böhürler, öncelikle Dadaloğlu şenliklerine ardından da Bünyan Yünören'de pilav şenliğine katıldı.
Tomarza ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi'nde gerçekleştirilen Dadaloğlu Şenliğine katılan AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, “Kayseri ve Adana'da yaşayan avşarlar her yıl Tomarza Belediyesi ev sahipliğinde Dadaloğlu Şenliği'nde bir araya geliyor. Âşıkların karşılamaları, atışmaları ve gün boyu süren oyunlarla, eğlencelerle devam ediyor şenlik. Âşık atışmalarındaki rekabet, izlemesi ve dinlemesi en keyifli geleneklerimizden birisi. 19. Uluslararası Dadaloğlu Şenliği ile Dadaloğlu ve âşıklık kültürümüz birçok ülkeye ulaşıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

BÜNYAN MOLASI
Ak Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Dadaloğlu'dan ayrıldıktan sonra bu kez de Bünyan'a uğradı. “Köleteliler Pilav Şenliği'nde yöresel yemeklerimizi tattı” diyen Böhürler, şu ifadeleri kullandı: Dadaloğlu Şenliği'nden dönerken Bünyan Yünören'de mola verdik. Köleteliler Pilav Şenliği'nde yöresel yemeklerimizi tattık. Hemşehrilerimizin ikramları ve güler yüzü günümüzü güzelleştirdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme