AK Partili Başkanlardan CHP'li isme dikkat çeken ziyaret

AK Parti Kayseri Belediye Başkanları TBMM'de hangi CHP'li ismi ziyaret etti? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

AK Parti Belediye Başkanları bir dizi ziyaretler için Ankara'ya gitti. Ziyarette Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yer aldı.

Başkanlar Ankara'da dikkat çeken bir ziyarette gerçekleştirdi. AK Partili Başkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Cumhuriyet Halk Partili bir ismide ziyaret etti. Başkanlar TBMM'de CHP Kayseri Milletveli Aşkın Genç ile bir araya geldi. Konuya ilişkin bir fotoğraf paylaşan Milletvekili Aşkın Genç, ziyaretleri için başkanlara teşekkür etti.
Genç paylaşımında, “Kayserimizin Melikgazi Belediye Başkanı Sn. Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Sn. Ahmet Çolakbayraktar ve Hacılar Belediye Başkanı Sn. Bilal Özdoğan TBMM'de hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.Diğer yandan başkanlar TBMM AK Parti Grup Amiri Halil Ergen'i de ziyaret etti.

????#Ankara

Melikgazi Belediye Başkanı Sn. Mustafa Palancıoğlu ve Hacılar Belediye Başkanı Sn. Bilal Özdoğan'la birlikte, TBMM AK Parti Grup Amiri Sn. Halil Ergen'i ziyaret ettik. Kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. pic.twitter.com/INguzemSBT — Ahmet ÇOLAKBAYRAKDAR (@ahmetclkbyrkdr) November 1, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme