AK Parti'de çift dikiş dert notu!

AK Parti'de kendi tabiriyle 'Faydalı vekil' olmaya çalıştığını dile getiren Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Nöbetçi vekil uygulamasıyla dert dinledi. Vatandaşlar sorunlarını Çopuroğlu'na anlattı ve destek istedi. Bu sırada dertlere dair alınan çift dikiş not uygulaması da dikkat çekti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, 'Nöbetçi vekil' uygulamasında parti il binasında vatandaşları dinledi.

AK Partili vekil Çopuroğlu, uygulama öncesinde basın mensupları ile de bir araya gelerek, yaptıkları çalışmaları anlattı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, faydalı vekil olmak için gayret gösterdiklerini söyleyerek, “Hep başından beri söylediğimiz gibi birlikten kuvvet doğar bu şehirde karşılık bulmuş vaziyette. Bugün milletvekili seçileli 234 gün oldu. Biz de Cumhurbaşkanımızın bizi milletvekili listesine koymasının ardından vatandaşlarımızın oylarıyla seçildik. Çalışmalarımıza başladık, bir şeyler yapmaya gayret ettik. Bir faydamız olur mu gayretiyle hareket ettik" dedi.

Hem kendisi hem de danışmanı dertleri not etti

Milletvekili Çopuroğlu, basın toplantısının ardından parti binasında vatandaşları dinledi. Dertli vatandaşlar, sorunlarını vekile anlatarak çözüm talep etti. Dert dinleyen Çopuroğlu, kendi nontlarını alırken, diğer taraftan da İl Başkanlığında da birlikte çalıştığı şu anda da yine birlikte çalıştıkları Danışmanı Mehmet Sevenay'ın da not alması dikkat çekti. Bu durum 'AK Parti'de çift dikiş dert notu' dedirtti.

Milletvekili Şaban Çopuroğlu, 'Nöbetçi Vekil' uygulamasıyla ilgili olarakyaptığı açıklamada ise "Nöbetçi Milletvekilliği kapsamında AK Parti İl Başkanlığımızda hemşerilerimiz ile buluştuk" dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme