Afyonlular Kayseri Valisini unutamıyor! Bakın şimdi ne yaptılar?

Bir önceki görev yeri Afyonkarahisar olan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek için Afyonlu bir aile bakın ne yaptı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET >>

12 Mayıs 2022 tarihinde Resmî Gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanlığı valiler kararnamesi ile Kayseri valisi olarak atanan Gökmen Çiçek 18 Mayıs'ta Kayseri'ye gelerek görece başlamıştı. Vali Çiçek Kayseri'ye Afyonkarahisar'dan gelmişti. Çiçek'i Afyonlular göz yaşlar içerisinde Kayseri'ye uğurlamıştı.

Sıcak ve samimi tavırları ile dikkat çeken Vali Çiçek Kayseri'ye ilk geldiğinde de, “Kayseri'ye vali olmaya değil, Kayseri'nin evladı olmaya geldim” ifadelerini kullanmıştı. Kayseri'nin de kısa sürede bağrına bastığı Çiçek'i Afyonlular unutamıyor.

Afyonlu bir aileden Vali Çiçek'e dikkat çeken bir ziyaret geldi. Afyonlu aile ikiz çocuklarına Gökmen ve Çiçek adını verdi. Aile Vali Çiçek'i makamında ziyaret etti. Valilik makamında keyifli zaman geçirdi. Vali Çiçek'in çocukları görünce duyduygu mutluluk kameralara yansıdı. Çiçek, çocuklara oyuncak da hediye etti.

❤️Sevgi içtense eğer ne geçmiş tanır ne de gurbet

Bir kez gönülden gönüle uzanırsa köprüler ne mesafe kalır ne de hasret

ikiz çocuklarına Sayın Valimizin isim ve Soyismini veren Afyonkarahisarlı ailemizin ziyaretleri ile keyifli bir buluşma.

Hoş geldiniz Gökmen ve Çiçek????????❤️ pic.twitter.com/5qVlm16wTY — serkan baksi (@serkanbaksi) October 30, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme