9 öğretmen 12 öğrenci proje için Kayseri'ye geldi

Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 'ZeroWaste4Earth' isimli projesinin ilk toplantısını Kayseri'de gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları KA'2 Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıkları Erasmus+ programları kapsamında Norveç Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen, “ZeroWaste4Earth” isimli projesinin ilk toplantısını 06 - 10 Kasım 2023 tarihleri arasında Kayseri'de gerçekleştirdi.

Proje faaliyetlerinine katılmak için Avrupa'nın 3 farklı ülkesinden gelen 9 öğretmen ve 12 öğrenci ile birlikte Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi heyeti, proje kapsamında; Kocasinan Belediyesinin geri dönüşüm ayrıştırma tesisinde incelemeler yaparak, geri dönüşüm konusunda çeşitli toplantı ve seminerlere katılarak proje faaliyetlerini başarıyla tamamladı. Ayrıca katilimci öğrenciler hazırladıkları Zero Waste hakkındaki sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.

Ayrıca okul heyeti ile misafirler hafta boyunca Bilim Merkezi, Erciyes Dağı, Talas, Kapadokya bölgelerini ziyaret etme fırsatı buldu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme