Ambulans ve tır mahsur kaldı, ekipler devreye girdi
Kayseri'de etkili olan kar yağışı etkisini sürdürürken, yollarda mahsur kalanların yardımına belediye ekipleri koşmaya devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.
Kayseri’de bir süredir etkili olan soğuk havanın ardından başlayan yağmur, evvelsi gün akşam saatlerinde kara dönüştü. Kar yağışının ardından kent beyaz örtüyle kaplandı.
Kentte etkili olan yağış bir yandan kartpostallık görüntüler bir yandan da vatandaşlara zor anlar yaşattı. Özellikle kar ve tipi nedeniyle sürücüler yolda mahsur kaldı.
İncesu ilçesine bağlı Üçkuyu Mahallesi çıkışında kar ve tipi dolayısıyla ambulans ve tır mahsur kaldı. İncesu Belediyesi karla mücadele ekipleri çalışmalarını sürdürürken, mahsur kalan ambulans ve tırı kurtardı.
Belediyeden yapılan açıklamada, Ekiplerimiz 7/24 esası ile tüm mahallelerimize hizmet sunmaktadır. Anlayışınıza teşekkür ederiz.” denildi.