Altın: Tamamen sahte belgeler olduğunu çarpıtıldığını açıkça beyan ederiz

İş adamı Suat Altın, hakkındaki iddiaları yalanladı. Altın, bazı sosyal medya paylaşımları ve ilgili haberlerin, belge olduğu ifade edilen paylaşımların ve görsellerin sahte, asılsız olduğunu söyledi.

Altın: Tamamen sahte belgeler olduğunu çarpıtıldığını açıkça beyan ederiz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Uluslararası hacker grubu olarak ifade edilen Anonymous'a, ait olduğu belirtilen sosyal medya hesaplarından bazı paylaşımlar yapıldı. Paylaşımda banka işlemleri üzerinden usülsüzlük yapıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili bazı haber sitelerinde de haberler yer aldı. Paylaşımlarda İş adamı Suat Altın ile ilgili de iddialar vardı.“Kırk milyon Avrocukluk vurgunun belgesi" şeklinde ifadelerin yer aldığı paylaşımlar, akıllarda soru işaretleri bıraktı. İddiaların ve ortaya atılan belgelerin doğru olup olmadığı, merak konusu olurken, iddiaların hedefindeki isim İş adamı Suat Altın’dan yalanlama geldi.
“İDDİALAR ASILSIZ, BELGELER SAHTE”
“Tamamen sahte belgeler olduğunu çarpıtıldığını açıkça beyan ederiz” diyen İş adamı Suat Altın, şu açıklamayı yaptı: Kamuoyuna duyurudur. Son zamanlarda kaynağı bile belli olmayan sosyal medya üzerinden şirketimiz ve şahsım hakkında çıkan asılsız haberler ve ithamlar hakkında şirketimizin ve şahsımın hiç bir illegal yapı ve hukuka aykırı oluşum içerisinde olmadığını, yayınlanan belge ve bilgilerin gerçeği yansıtmadığını ilgili kurum- kuruluşlarca da yalanlanan, tamamen sahte belgeler olduğunu çarpıtıldığını açıkça beyan ederiz. Şirketimiz ve şahsım olarak faaliyetlerimize kanunların verdiği ölçüde devam ettiğimizi açıklanan belge ve ithamlarla ilgili olarak ve ilgili tüm kanunlar çerçevesinde yasal yollara başvuracağımız kamuoyuna duyurulur.”