Alkışlar CZN Burak'a - Argıncık'a ikinci ziyaret

Kayserili sosyal medya fenomeni Neşet Turan'ın, İstanbul'a yürüyerek gittiği sırada hayatını kaybetmesinin ardından CZN Burak, Kayseri'ye giderek aileye taziyede bulunmuştu. Ünlü şef, iki hafta sonra Turan ailesini tekrar ziyaret etti. detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Alkışlar CZN Burak'a - Argıncık'a ikinci ziyaret

Kayserili sosyal medya fenomeni Neşet Turan, ünlü şef CZN Burak ile tanışmak için kardeşi Ahmet Turan ile birlikte İstanbul'a yürüyerek gitmek üzere yola çıkmıştı. Yolculuk sırasında direksiyon hakimiyetini kaybeden bir aracın çarpması sonucu Neşet Turan ağır yaralanmış, ardından da kaldırıldığı hastanede can vermişti.

Bu üzücü olay sonrasında CZN Burak, aileye 5 Mayıs'ta taziye ziyaretinde bulundu. Burak Özdemir, Turan ailesini unutmadı ve onlara destek olmak için yeniden Kayseri'ye geldi. İlk ziyaretinde Neşet Turan için Argıncık'ta yemek veren ünlü şef, ailenin acısını paylaşarak büyük taktir toplamıştı. Bu taziye ziyaretinden iki hafta sonra, CZN Burak, Turan ailesini unutmadı ve yeniden ziyaret etti. Ziyaret sırasında aileyle vakit geçiren Özdemir, desteğini sürdürdü.

Alkışlar CZN Burak'a - Argıncık'a ikinci ziyaret

Neşet Turan’ın kardeşi Ahmet Turan, bu anlamlı ziyareti bir video ile sosyal medya hesabından paylaştı. Ahmet Turan, videoda CZN Burak’a teşekkür etti. Ahmet Turan, "CZN Burak ağabeyimiz geldi, gerekeni yaptılar. Ziyaretleri bizi çok mutlu etti. Allah razı olsun' dedi. Burak Özdemir de, yeniden görüşeceklerini belirterek, Kayseri'den ayrıldı.

CZN Burak'ın bu davranışı, sosyal medyada büyük beğeni topladı.