Ali Çamlı itiraf etti - Kayserispor Haberleri

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, transfer yasağının sona erdiğinin ardından yaptığı açıklamada, şehrin birlik ve beraberliği için çalıştıklarını ve geçmişteki polemiklerden uzak durmalarının gerektiğini söyledi. Çamlı, hangi konulara açıklık getirdi? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ali Çamlı itiraf etti - Kayserispor Haberleri

Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Kayserispor’un transfer yasağının ardından kulüp tesislerini ziyaret etti.
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, transfer yasağının kaldırılmasından sonra önemli açıklamalarda bulundu. Çamlı, “Ben bu dosyaları önüme aldığımda biz bu işin içinden çıkamayız dedim dürüst olmak lazım. Ama ben ilk teşekkürü beni bu işe motive eden Kapalı Kale ve ekibine yapmak istiyorum. Çocuklar beni her gün, iş yerime gelerek evimin önüne gelerek sokakta gördüklerinde ‘Başkanım bunu sen yapamazsan kimse yapamaz’. Bu söz beni motive etti. Ve inanın sonra ilerleyen zamanlarda işte sizin gibi çok kıymetli bir Valimiz Gökmen Çiçek ve Memduh Büyükkılıç benim ağabeyim çok uzun yıllar ailecek Büyükşehir Belediye Başkanımız gururumuz. Mehmet Özhaseki gibi değerli bakanımız da büyük destekte bulundu. İyi ki Mehmet Özhaseki var. Baki Ersoy vekili burada nasıl anlamayım. Dün çocuğu ameliyat oluyor ama kulüpte benim yanımda bekledi. Ben bunu buradan belirtip değerli vekilime de çok sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Alparslan Baki Ertekin Bey işini gücünü bıraktı adeta günlük görüştük. Dün hatta İstanbul'a gitti bu bir Fenerbahçe gibi dosyanın sıkıntısı ile ilgili ilgilendi. Onun için biz yönetime gelirken de Sayın başkanım Sayın var ben yok Biz var dedik Bugün biz olarak devam ediyoruz. Şimdi ben yönetimdeki tüm arkadaşlarıma ve özellikle de Nurettin'e burada özel bir teşekkür etmek istiyorum Açıkalın’a helal olsun yorum ki İstanbul'a gitti orada her babayiğin harcı değil."

Çamlı: İnanılmaz bir şey oldu

Çamlı, transfer yasağı konusunda da açıklamada bulunan Çamlı: "Bugün biz şu anda transfer yasağı ile ilgili bir problemimiz kalmamıştır. 63 dosya oldu dün son dakika bir dosya daha çıktı Bedeli 275 bin Euro. Buradan parayı yatırsanız da kapatamıyorsunuz yetişmiyor. İnanın bir dakika uyumadım. Gece Sayın valimi aradım yani ne yapacağız nasıl edeceğiz diye. Son dakika patlamak da söz konusu. Ama oradaki bir kardeşimiz dedi ki ‘Ben buradan Benim hesabımdan halledeyim siz oradan bana ödeyin’ Bu da bizim için inanılmaz bir şey oldu."

Çamlı: Hiçbir şey bahane değil

Başkan Çamlı, açıklamalarının sonunda şunları ekledi: "Yasaklar kalkınca Cumada oturuşum bile değişti. Namazda imam hutbeden hatipten bakıyordu, ama ben tabii çok keyifliydim. Bunun keyfi şu; bir işi başarmış olmanın ve şehirde bunun size yansımalarının verdiği mutluluk Sayın valim, yoksa bizim buradan biz buradan maaşla çalışan birileri değiliz. Şehrimiz için Sayın valim işte orada şehri yönetiyor orada büyük hizmet veriyor gecesi yok gündüz yok. Memduh abinin mesai mefhumu hiç yok. Haseki bakan bugün deprem bölgesinde yarın başka bir yerde, ertesi gün başka bir ülkede. Herkes bir şey yapmaya çalışıyor hiçbir şey bahane değil, bu şehir söz konusuysa canımızda başımızda bana Kayserispor düştü. Büyüklerimiz bana burayı verdi. İnşallah ben de bu görevi laikliğiyle yapmaya çalışıyorum emeği geçen başta sayın bakanımız Mehmet Özhaseki olmak üzere Hulusi Akar paşama, Sayın valime Büyükşehir Belediye başkanımıza değerli kardeşim ve Milletvekilimiz belki Ersoy'a, Kapalı Kalenin tüm unsurlarına, şehrimizdeki bütün iş insanlarına, Alparslan Baki Ertekin olmak üzere, ben onu Kayserili değil, ama gerçekten iyi bir Kayserili olarak tanıdım. Helal olsun ona, Hüseyin Akay bey de aynı şekilde. Hiç olmadığı kadar ilgililer alakalılar, iş adamlarımız öylesine. Hiç kimseye o onun yaptığı, bugünü yaptı yapmadı demeye gerek yok. Herkes her şeyi yapmak için gayret ediyor. Allah hepsinden razı olsun. Takım burada Kayseri burada şehir burada, bizlerde işte burada karınca kararınca ne yapabilirsek onu yapmaya çalışıyoruz. Allah herkesten hepinizden razı olsun Kayserispor şahlandıkça bizim moral motivasyonumuz yükseliyor. Biz ne yaptık, bundan sonrasına bakalım. Geçmiş olmuş. Hata yapıldıysa yapılmış, iyi şeyler yapıldıysa yapılmış. İyiyi alkışlayalım, hatalardan da ders çıkarıp biz o hataları yapmayalım.”