Ali Çamlı'dan kırmızı kart yorumu

Kayserispor'un, evinde 2 puan kaybettiği Hatayspor maçı sonrasında Başkan Ali Çamlı, açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Çamlı, hakem performansını nasıl değerlendirdi. Çamlı'dan dikkat çeken kırmızı kart yorumu geldi. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ali Çamlı'dan kırmızı kart yorumu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, 1-1 biten Hatayspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Başkan Çamlı, ‘Ben öncelikle bugün biliyorsunuz sahura kalkacağız. Yarın İslam aleminin çok önemli bir ayının ilk günü başlıyor. Tüm dünya Müslümanlarının Ramazan-ı Şerif'ini tebrik ediyorum. Özellikle yaşadığınız şehir huzur şehri Kayseri'deki tüm kardeşlerimin de ramazanı şerifini tebrik ediyorum. İnşallah tekrar tekrar hep bu mutlu ayları yaşamayı Cenabıhak nasip eylesin’ dedi. 

Sezonun en iyi ilk yarısını oynadıklarını söyleyen Başkan Ali Çamlı, ‘Maça gelince söyleyecek çok bir şey yok. Bu yılın en iyi ilk yarısını izledim. Kayserispor, seyir zevki ve futbol olarak her geçen gün üstüne koyarak ilerliyor. Çok rahat galip gelebilirdik. Alınan puan kıymetli. Önemli olan iki takımın maçı çirkinleştirmeden oynamasıydı. Teknik heyet ve futbolcular işin bilincinde. Çok iyi çalışıyorlar, hafta boyu onlarla sürekli beraberiz.’ diye konuştu. 

Çamlı: Biz bu ligi en iyi yerde bitireceğiz

Endişelerinin olmadığının altını çizen Başkan Ali Çamlı, ‘Ligde enteresan işler oluyor. Kendi sahamızda yenilmeme alışkanlığımız çok önemli, çok değerli. Bundan sonraki Kayserispor önüne bakacak. Galip gelsek başka şeyler düşüneceğimiz bazı avantajları kaçırıyoruz. Sadece bu var, yoksa bir paniğimiz, bir sıkıntımız, bir endişemiz yok. Biz bu ligi en iyi yerde bitireceğiz inşallah’ şeklinde yorumda bulundu. 

'Biz hakemlere değil, kendi işimize bakalım'

Tribünlerin maçın hakemine olan tepkisinin üzerine sorulan hakem performansını değerlendiren Başkan Ali Çamlı, ‘Halil Umut Meler, iyi bir hakem. Maç içinde bazen hata oluyor. Çok eleştirmek doğru değil. Ben böyle başladım, böyle devam edeceğim. Kırmızı kart pozisyonunu değerlendiriyorsunuz, onu seyirci yakından görmediği için. Pozisyon kırmızı kart. Hakem pozisyonlarda futbolcularımıza durumu izah etti. Tribünden bize göre Hataysporlu futbolcu ikinci sarı karttan atılması lazım. Onun kuralları var, her gün kurallar değişebiliyor. Hata varsa, bu hakemleri atayan kurumsal değerlendirecek. Halil Umut Meler iyi bir maç yönetti. Çok fazla hakemi konuşabilecek bir durum yok. Bizim 8 tane yakaladığımız pozisyon var, bunları atacaksın, biz bunları hakemleri konuşmayacağız. Boş kaleye atamadığımız pozisyonlar var. Biz hakemlere değil, kendi işimize bakalım. Güzel bir maçtı, gönlümüz 3 puan almak istiyordu, ama 1 puan ile yetineceğiz. Sıkıntı verebilecek bir durum yok.' ifadelerini kullandı.