Ali Çamlı, açtı ağzını yumdu gözünü, bu sözler çok konuşulur!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, suskunluğunu bozdu. Denis Alibec'ten, Andrea Bertolacci'ye, Manuel Fernandes'ten Ali Naibiye dair birçok açıklama yapan Başkan Ali Çamlı, açıt ağzını yumdu gözünü. Çamlı'nın yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ali Çamlı, açtı ağzını yumdu gözünü, bu sözler çok konuşulur!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'dan sert açıklamalar. Çamlı, kulübün geçmiş dönemdeki transfer politikalarını sert bir dille eleştirirken, gelecek dönem için daha şeffaf bir yönetim sözü verdi. Kayserispor için üstüne düşen görevi yapacağını belirterek, geçmişte olan usulsüzlüklerden dolayı ceza alınacağını ileri sürdü. Başkan Ali Çamlı'nın yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Eski Sportif Direktör Ali Naibi'nin kulüpten hala para aldığını ve Kemen'in takımdan ayrılmasında rolü olduğunu iddia eden Başkan Ali Çamlı, haksızlığa tahammülünün olmadığını kaydetti. 

Çamlı: Temlikten sonra da hesap soracağız 

Ali Çamlı, kulübün transfer politikalarını sorgulayarak, "Temlikten sonra da hesap soracağız. Yani şimdi geleceksiniz bilmem kırk yedi tane, elli tane transfer otuz tanesi feshedip gidecek. Ne idiği belirsiz. Eee şimdi Deniz Ali Bek diye bir futbolcu Sizler basın mensubusunuz ya? Kaç maç oynadı bu çocuk? Allah'tan korkar insan ya. Bir şey konuşurken Allah adamı eder. Maliyetini biliyor musunuz siz? Ne oynadı Bertullahçı? Kaç dakika oynadı? Ha? Kaç dakika oynadı ya manuel Fernandes manzara kangal siz bu kulübün o dönemde kaç lira bonservis bedeli ödediğini biliyor musunuz ya? Ha bunları açıklayacağız kardeşim. Bunlar kamuoyu bilecek’ dedi.

Çamlı: Kemen’in videosu var

Çamlı, kulüpten ayrılan Ali Naibi’nin hala futbolcularla ilgilendiğini ve para aldığını söyleyerek, ‘Aynı hadiseyi de yapılan sözleşmeler Ali Naibi hala daha kulüpteki mevcut futbolculardan para alıyor ya. Sen kulübün hem sportif direktör olarak maaşlı sportif direktörü olacaksın hem de menajer olarak o futbolcuları getirip onlardan para almaya devam edeceksin. Bugün buradan söylüyorum sizin aracınızla. Kemen'in ödediği paranın videosu var bende Bunları vermeyecek miyiz? Bana ne, kim sorumluysa sorumlu. Beni hiç ilgilendirmiyor. Ben bunların hepsini açıklayacağım arkadaşlar. Bu futbol kamuoyu ya bizimle temizlenir ya kirli olmaya devam eder. Ya biz çıkarız dışarıya. Ama ben üstüme düşeni yapacağım arkadaşlar. Biliyorsunuz karınca misali karıncaya diyorlar ya İbrahim aleyhisselamın ateşini sen taşıdığın suyuna nasıl söndürecek? Allah bana İbrahim ateşi atırken sen niye orada bekledin? Duyarsız kaldın sorusunu sormaz ya diyor ya. Benim suyumu söndürmeyeceğini ben de bil ben üstüme düşeni yapayım arkadaşlar. Ben üstüme düşeni yapayım. E o bunlar cezamı alır, cezamı almaz’ diye konuştu.

Çamlı: Kimse beni yıldıramaz, alayı gelsin

Kulübün menfaatleri için her türlü çabayı göstereceklerini belirten Çamlı, geçmişte yapılan hataları açıklayacaklarını ve bu konuda hesap vereceklerinin altını çizerek, ‘Ali Naip Efendi oradan İstanbul'dan daha hala Kayserispor'un futbolcularıyla uğraşıyor ya. Kemen'in feshedilmesi çeneni fethettirip götüren anneydi. İspat ettilerse ederim. Niye? Çünkü Ali Naibi, biz buradan kulüpten gönderdiğimizde bana Kayserispor FK diye bir siteden bir ay küfür Kayserispor'un futbol hattını gönderdi diye. Biz bunu da kimin yaptırttığını biliyoruz. Ben Kayserispor'un futbol aklını falan göndermedim. Kayserispor'u soyan bir adamı gönderdim Kayserispor'dan. Hala daha kulüpteki futbolculardan para alıyor. Daha açacak mısın? Carlos Mane dosyası kemen dosyası hepsini açacağım. Ya şimdi biz efendiliğimizi bozmadığımız için mi böyle sağ solda arkamızdan, önümüzden? Bunlar mı yıldıracak bizi? Yıldıramaz, isterse alayını toplasın. Ben öyle korkacak, ürkecek bir adam falan değilim arkadaşlar.’ diye iddialı açıklama yaptı. 

Başkan Ali Çamlı: Benim tahammülüm yok

Kayserispor'un geleceğini korumak için haksızlıklara tahammül etmeyeceklerini ve kulübün menfaatleri için adımlar atacaklarını dile getiren Ali Çamlı, ‘Ben gecemi gündüzüme kattım. Kayserispor'u aldığım noktadan getirdiğim nokta akıllara ziyan. Hala daha efendim sana ne ya? Niye bana ne ya? Ben bu kulübün başkanıyım ya. Nasıl bana ne? Kim öyle bir şeye cüret edebilir ya? Ben hayatı dürüst yaşamış bir adamım. Beni öyle Benim öz evladım olsa haksızlığa benim tahammülüm yok’ diyerek, yaptığı fedakarlıklardan bahsetti. 

Ali Çamlı, açtı ağzını yumdu gözünü, bu sözler çok konuşulur!

Çamlı: İçine giren yılanın kim olduğunu da açıklayacaksın

İşte paylaşım yapıyor. İçime giren yılan. Ya Allah ıslah etsin seni be, kaldırmayacaksın. O paylaşımın duracak orada. İçine giren yılanın kim olduğunu da açıklayacaksın. Benim Ne kastediyor? Utan ya. Azıcık utanacak yüz varsa tabii bundan. İnsan Allah'tan korkar, bunları yazarken, çizerken. Kayserispor'a şey yaptırıyoruz. Vefa paketi. Sizlere de gelmiştik Bu efendim ben bunu Sarar’da mı yaptırmışım? Sana ne, nerede yaptırdıysam yaptırdım. Ben Kayserispor'un menfaatleri için işimi gücümü bırakacağım. Vefa paketi yaptıracağım. Hatır kullanacağım. Oraya buraya elli paket otuz paket yüz paket Kayserispor'un bir tarafına olsun diye. Biz götürüp tabii şundan dolayı bu sorgulanıyor Mustafa. Biz gidip de Almanya'da orada burada bin Euro’ya forma satıp on Euro göndermedik Kayserispor'a. Ben Almanya'ya neden gitmişsin? Allah Allah. Ya bunlara söyleyin de bana bir izin kağıdı yazsınlar ya' diye konuştu.