Alan kardeşler ayrı düştü! Dikkat çeken çıkış: Hiç kimseden icazet almadan…

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) seçimi öncesinde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Seçim süreci Alan kardeşleri de karşı karşıya getirdi.

Alan kardeşler ayrı düştü! Dikkat çeken çıkış: Hiç kimseden icazet almadan…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Uzun yıllar KESOB Başkanlığı yapan, şu anda da yine uzun yıllardır Kayseri Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Alan ile kardeşi ve aynı zamanda Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Alan KESOB seçimlerinde ayrı düştü.

YAVUZ AY’I DESTEKLİYOR
Mustafa Alan, Birlik seçimlerinde Oto Sanatkârları Odası Başkanı Şeyhi Odakır ve ekibini destekliyor. Alan, Odakır ve ekibinin gerçekleştirdiği, toplantı ve ziyaretlerde de yer alıyor. Kardeşi Mehmet Alan ise KESOB seçimleri için adaylığını açıklayan Kayseri Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay’ı yani “Esnaf İttifakını” destekliyor. 

DİKKAT ÇEKEN 'ESNAF İTTİFAKI' AÇIKLAMASI
Mehmet Alan’ın, seçimlerle ilgili yaptığı açıklama da dikkat çekti. Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Alan, "Esnaf teşkilatı ittifakı  toplandı. Hiç kimseden icazet almadan Kayseri Esnaf Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan adayını belirledi. Adayımız Yavuz Ay.  Teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun. Rabbim utandırmasın” ifadelerini kullandı.

HİÇ KİMSEDEN İCAZET ALMADAN ADAYIMIZI BELİRLEDİK...

CUMHUR İTTİFAKI ADAY BELİRLEMİŞ, BU DURUM TEPKİLERİ BERABERİNDE GETİRMİŞTİ... 
Diğer yandan bir süre önce Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti ve MHP cephesinin esnaf seçimlerine yönelik girişimleri dikkat çekmiş ve Belediyede bu yönde yaptıkları toplantı bazı tartışmaları beraberinde getirmişti. 

Kayseri Esnaf Odaları Birliğine dikkat çeken aday!