Aksaray'daki yarışmada Kayseri'nin gururu oldular

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek TÜBİTAK 55 Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda dereceye giren Kayserili öğrencileri tebrik etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Aksaray'daki yarışmada Kayseri'nin gururu oldular

TÜBİTAK 55 Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Kayseri Bölge Finali Aksaray’da gerçekleştirildi. Yarışmaya farklı illerdeki öğrencilerden 103 proje katılırken, Kayseri’den de 47 proje ile katılım sağlandı. Kayserili öğrenciler 12 kategoride 10 birincilik, 4 ikincilik, 6 üçüncülük elde ederek büyük bir başarı sağladı.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek sosyal medya hesabından finallere katılan öğrencileri ve öğrencileri hazırlayan öğretmenleri tebrik ederek şu açıklamada bulundu, “Kayseri’den TÜBİTAK Bölge Finalleri’nde büyük başarı… TÜBİTAK 55 lise öğrencileri araştırma projeleri yarışması Kayseri Bölge Finali Aksaray ilinde yapıldı. 103 projenin katıldığı yarışmaya 47 proje ile katılan şehrimiz, 12 kategoride 10 birincilik, 4 ikincilik, 6 üçüncülük elde ederek Kayseri’mizin gururu oldular. Finallere katılan öğrencilerimizi ve öğrencilerimizi hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Aksaray'daki yarışmada Kayseri'nin gururu oldular