Akaryakıt zamlarına şaşırtan çözüm!

Kayserili vatandaşın akaryakıt fiyatlarına art arda gelen zamlardan sonra bulduğu çözüm yüzleri güldürdü. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Akaryakıt zamlarına şaşırtan çözüm!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili vatandaşın akaryakıt fiyatlarına art arda gelen zamlardan sonra bulduğu çözüm yüzleri güldürdü. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan 'kayseriabisi' adlı hesap yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Hesap videoya bir de açıklama metni ekledi. Hesap yaptığı yazılı açıklamada ise: "Flört beni evden alır mısın deyince akaryakıta gelen zamlar yüzünden benim Kayserililiğin bu cihana sığmayışı" ifadelerine yer verdi.

Görüntülerde, kız arkadaşını at ile almaya giden genç büyük ilgi gördü. 10 binlerce kişinin beğendiği paylaşım bir çok yorumu da beraberinde getirdi.

Gelen yorumlardan bazıları; 'Beyaz atlı prens ile kahverengi atlı yiğit ölümüne kapışır' 'Yemin torbası da 400 TL oldu hangisi daha çok yakar acaba' 'Essahtan Kayserili be' 'Kahverengi atlı prensiniz gelmiş şükredin, ben eşşekle geleceği günü bekliyordum ama gelmedi' şeklinde idi.