Akar Teğmen Çelebi ile katıldı

Milli Savunma eski Bakanı, Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Teğmen Çelebi ile IDEF 2023'e katıldı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Akar Teğmen Çelebi ile katıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İstanbul TÜYAP’ta Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı IDEF-2023’e katılarak, katılımcı firmalardan bilgiler aldı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi de eşlik etti.  Akar ve Çelebi savunma sanayi firmalarının stantlarını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akar, “Asil milletimizin gözbebeği savunma sanayi firmalarımıza başarılar diliyorum” dedi. 

Akar Teğmen Çelebi ile katıldı
MEHMET ALİ ÇELEBİ KİMDİR

Henüz teğmen iken Ergenekon Davaları kapsamında, “Ergenekon Terör Örgütü” adına Hizbut Tahrir örgütü içine sızalar faaliyetlerde bulunduğu iddiasıyla 2008 yılında tutuklanan Mehmet Ali Çelebi, o dönem kamuoyunda “Teğmen Çelebi” olarak anılıyordu. 41 ay cezaevinde yattıktan sonra beraat eden Çelebi, siyasete atılarak CHP’den milletvekili oldu. Muharrem İnce ile hareket ederek CHP’den istifa eden Mehmet Ali Çelebi Memleket Partisi’nin kurucuları arasında yer aldı. Memleket Partisi’nden de istifa eden Çelebi bir dönem bağımsız milletvekili olarak görev yaptıktan sonra AK Parti saflarına katıldı.