Akar ilçelere çıkarma yaptı...

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar bugün Kayseri'de Felahiye, Özvatan, Sarıoğlan ve Akkışla'da vatandaşla bir araya geldi...Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Akar ilçelere çıkarma yaptı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Seçim sonrası Kayseri'de teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren, TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Felahiye ilçe belediye teşkilatı üyeleri ve hemşehrileriyle bir araya geldi.

Akar ilçelere çıkarma yaptı...Akar ilçelere çıkarma yaptı...TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, seçimlerde verdikleri destek için teşkilatlara ve vatandaşlara teşekkür ziyaretlerini Özvatan'da sürdürdü. Akar ve beraberindeki Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe meydanında, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, AK Parti İlçe Başkanı Erkan Bulut, MHP İlçe Başkanı Mehmet Apal ile muhtarlar ve vatandaşlarca karşılandı. Çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Akar, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seçimlerde verilen destekten dolayı teşekkür etti. Akar, daha sonra Özvatan Belediyesine ziyarette bulundu.
Akar ilçelere çıkarma yaptı...Akar ilçelere çıkarma yaptı...

Kayseri’de  ilçe  ziyaretlerine devam eden TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Sarıoğlan’da vatandaşlara seslendi. Akar yaptığı konuşmada: “Terörü ülke gündeminden çıkaracağız. Daha fazla huzura, refaha kavuşmak için birlik ve beraberlik içerisinde çok daha fazla mücadele edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Akar ilçelere çıkarma yaptı...Akar ilçelere çıkarma yaptı...

​​​​​​TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'ın Kayseri İlçe ziyaretleri kapsamında son durak Akkışla oldu. Akar ve Başkan Büyükkılıç Akkışla İlçesinde vatandaş ile bir araya geldi.

Akar ilçelere çıkarma yaptı...Akar ilçelere çıkarma yaptı...